Premier League ia în considerare introducerea a cinci modificări/meci în momentul în care campionatele și competițiile se vor relua. FIFA urmărește implementarea acestei măsuri pentru a minimiza riscul de accidentare. În acest moment, cluburile din Premier League discută cum și dacă vor putea încheia actualul sezon competițional. Echipele au cerut implementarea celor cinci schimbări/meci dacă există un program aglomerat. Ideea de la baza acestei măsuri constă în protejarea fotbaliștilor în caz de accidentări.
În condițiile în care campionatul din Anglia se va relua, programul cluburilor ar fi foarte aglomerat, multe meciuri urmând a se disputa într-un scurt timp. Premier League urmează a implementa această măsură temporar, doar pentru acest sezon. Cu propunerea venită de la Premier League, FIFA analizează acum dacă această măsură ar trebui sau nu să intre în vigoare în toată lumea.

Schimbare de regulament fără precedent

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Dacă se va aproba, atunci cele 20 de cluburi din Premier League vor vota pentru adoptarea măsurii pentru restul sezonului. Oricum, echipele vor avea la dispoziție cu două schimbări mai mult pe meci, însă tot trei momente în care vor putea face schimbările. Cu alte cuvinte, ca să faci 5 schimbări, va trebui să faci de două ori schimbare dublă (ies 2 jucători, intră 2 jucători) sau o dată schimbare triplă (ies 3 jucători, intră 3 jucători).
Încă nu există o garanție privind încheierea sezonului actual din Premier League pe teren, asta pentru că nu se cunoaște deocamdată modalitatea de schimbare a situației pandemiei de coronavirus odată ce intră în vigoare măsurile de relaxare. Cele mai multe cluburi din Premier League mai au de disputat nouă meciuri până la finalul sezonului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24