În partida cu Liverpool, în care Daniel James a jucat în atac alături de Marcus Rashford, s-a încheiat 1-1. United va juca duminică la Norwich iar Solskjaer are destule opțiuni pentru a juca din nou cu două vârfuri.
”Acest lucru s-ar putea întâmpla, cu siguranță. Cred că Marcus și Dan James au pus probleme lui Liverpool, așa că depinde cine va fi apt. Mason (Greenwood) ar fi putut să joace împotriva lui Partizan. Cred că suntem mai periculoși în acest moment cu doi atacanți”, a declarat Solskjaer.
Meciul de joi de la Belgrad împotriva celor de la Partizan a adus prima victorie în deplasare a lui United din martie. La fel ca în meciul cu Liverpool, Solskjaer a început cu trei fundași. Managerul a fost încurajat de felul în care echipa arată într-o astfel de formulă și a explicat cum a fost forțat de circumstanțe să adopte o astfel de schimbare.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2019/03/30/2554767.jpg
”Accidentările ne-au pus într-o poziție în care n-au venit performanțele dar am avut fundași centrali de calitate disponibili așa că a fost ușor să recurgem la o formulă cu trei fundași cu Liverpool și Partizan”, a declarat Solskjaer.
”Marcos Rojo a jucat într-o finală de Cupă Mondială într-o astfel de formulă. Harry (Maguire) și Jonah (Phil Jones) au jucat la fel într-o semifinală de Cupă Mondială. Accidentările ne-au pus într-o astfel de poziție dar merge destul de bine”, a precizat Solskjaer.
United a avut din nou probleme în a-și crea ocazii împotriva celor de la Partizan iar golul câștigător a venit în urma unui penalty executat de Anthony Martial, fiind expuse astfel problemele de la mijloc de această dată ale lui United.
Solskjaer este precaut în ceea ce privește adversarii de duminică. Norwich a impresionat în înfrângerea cu Liverpool și a învins pe Manchester City.
”Când am văzut primul meci împotriva lui Liverpool, am văzut o echipă cu mult curaj: erau curajoși, au jucat în stilul lor și nu au renunțat în nicio clipă iar acest stil le-a adus rezultate. Când au învins pe Newcastle, pe Manchester City, au arătat că sunt o echipă cu o filosofie clară privind stilul lor de joc. Așa că sper că îi vom opri, pentru că este mereu dificil pe Carrow Road”, consideră Solskjaer.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
25/09/2022 LA 14:11
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44