Manchester City trece printr-o formă bună și a revenit în cursa pentru titlu, echipa lui Pep Guardiola fiind la patru puncte distanță de Manchester United, cu un meci în minus înainte de meciul cu Crystal Palace de duminică.
Însă City are parte de mai multe dileme privind viitorul pe termen lung al lotului, în zone precum apărarea dar și în atac. Sergio Aguero, Fernandinho și Eric Garcia vor părăsi, cel mai probabil, Etihad în această vară.
Conform The Telegraph, Gardiola își dorește să aducă la vară un nou atacant, un fundaș stânga și un mijlocaș la închidere iar pentru asta City este, ca întotdeauna, pregătită să cheltuiască masiv.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05

Planul de 200 de milioane al lui Manchester City

Principala problemă pentru Guardiola este găsirea unui înlocuitor pe termen lung pentru Sergio Aguero, cel care a avut mari probleme cu accidentările înainte de începerea acestui sezon.
Atacantul argentinian este cel mai bun maractor din istoria lui City dar contractul său expiră în șase luni și nu se știe în acest moment ce decizie va lua. Dar The Telegraph scrie că City va căuta un atacant și dacă Aguero va rămâne și se pare că variantele luate în considerare sunt Erling Haaland (Dortmund), Romelu Lukaku (Inter) și Darwin Nunez (Benfica).
Fernandinho și Garcia vor pleca și ei în timp ce Benjamin Mendy pare mereu predispus la accidentări în partea stângă a apărării.
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26