Manchester City trece printr-o formă bună și a revenit în cursa pentru titlu, echipa lui Pep Guardiola fiind la patru puncte distanță de Manchester United, cu un meci în minus înainte de meciul cu Crystal Palace de duminică.
Însă City are parte de mai multe dileme privind viitorul pe termen lung al lotului, în zone precum apărarea dar și în atac. Sergio Aguero, Fernandinho și Eric Garcia vor părăsi, cel mai probabil, Etihad în această vară.
Conform The Telegraph, Gardiola își dorește să aducă la vară un nou atacant, un fundaș stânga și un mijlocaș la închidere iar pentru asta City este, ca întotdeauna, pregătită să cheltuiască masiv.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Planul de 200 de milioane al lui Manchester City

Principala problemă pentru Guardiola este găsirea unui înlocuitor pe termen lung pentru Sergio Aguero, cel care a avut mari probleme cu accidentările înainte de începerea acestui sezon.
Atacantul argentinian este cel mai bun maractor din istoria lui City dar contractul său expiră în șase luni și nu se știe în acest moment ce decizie va lua. Dar The Telegraph scrie că City va căuta un atacant și dacă Aguero va rămâne și se pare că variantele luate în considerare sunt Erling Haaland (Dortmund), Romelu Lukaku (Inter) și Darwin Nunez (Benfica).
Fernandinho și Garcia vor pleca și ei în timp ce Benjamin Mendy pare mereu predispus la accidentări în partea stângă a apărării.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52