Iarna este de obicei o perioadă liniștită de transferuri. Chiar și așa, 2020 ar putea începe cu un schimb de jucători foarte valoroși între cele mai bogate cluburi din lume.
https://i.eurosport.com/2019/09/19/2679734.jpg
Paul Pogba este de mai multe luni într-o scădere de formă, iar Manchester United încearcă să obțină un preț cât mai bun pentru vicecampionul european. Englezii de la Daily Mail au dezvăluit că preșul este de 180 de milioane pentru orice este interesat. Nu sunt mulți pretendenți la această sumă, dar Real își dorește să facă un schimb.
Fotbal
Newcastle pune la bătaie 80 de milioane de euro pentru transferul iernii în Europa
21/11/2021 LA 16:11
Gareth Bale a fost acuzat că nu se dedică total echipei și că pune marea sa pasiune golful mai presus de Real Madrid, ala că este primul candidat pentru schimb. Cum madrilenii nu vor să pună nici un euro pe masă în afacerea Pobga, Florentino Perez este dispus să-l adaige și pe columbianul James Rodriguez. Golgeterul mondialului din 2014 a ajuns la 28 de ani și în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Bayern Munchen. Revenit la Madrid, James a jucat doar de 9 ori în acest sezon și a marcat o singură dată. Prin comparație, Bale are doar 10 meciuri și 2 goluri ăn tricoul Realului până pe 10 decembrie.
https://i.eurosport.com/2019/08/20/2658735.jpg

Accidentarea lui Pogba, doar un pretext?

Pogba nu a ascuns faptul că nu mai vrea să rămînă la Manchester, iar zvonurile privind un transfer la Manchester United sau PSG au fost din ce în ce mai multe.
Francezul este în acest moment accidentat, dar medicii lui United nu găsesc exact motivul pentru care Pogba nu a mai jucat din octombrie.
Din februarie, Pogba a marcat doar 2 goluri, iar evoluțiile sale sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer au fost criticate constant. Venit în România la invitația Eurosport, John Barnes a caracterizat jocul lui Pogba.
Încearcă doar să iasă în evidență. Este clar că are mai mult respect pentru naționala Franței, unde își demonstrează calitățile la fiecare meci, decât pentru Manchester United. Nu văd cum ar putea continua cu Solskjaer!
Premier League
Manchester United l-a demis pe Solskjaer! Anunțul oficial al clubului
20/11/2021 LA 20:22
Liga
Xavi debutează azi la Barcelona, ca antrenor, şi are un mare pariu: un puşti de 17 ani, titular
20/11/2021 LA 15:28