Schmeichel a incriminat o fază petrecută în minutul 70 al partidei, la scorul de 1-0 pentru Liverpool, când arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri în favoarea oaspeților pentru un henț comis în careu de Caglar Soyuncu. După acea fază, în decurs de doar șapte minute, Liverpool a înscris de trei ori, obținând o victorie clară, 4-0.
"Cred că a fost puțin cam dur (n.r. - rezultatul). Am fost în joc până când arbitrul a decis să devină erou, iar apoi ne-am pierdut calmul. Dermot (n.r. - Gallagher, analist Sky Sports) va fi la Sky și va spune <o decizie excelentă, arbitrul a fost curajos> sau ceva de genul acesta. Nu știu ce ar fi trebuit să facă. Mâna a fost lăsată în jos, iar mingea a fost deviată de cineva de la prima bară și a avut mai puțin de o milisecundă să reacțoneze. Și-a dorit foarte mult să acorde penalty, iar din moment ce acordă, VAR nu va anula niciodată decizia, nu?", a declarat Schmeichel, pentru Amazon Prime.
https://i.eurosport.com/2019/03/26/2552461.jpg
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
14/01/2022 LA 11:49
În ciuda contestării arbitrajului, portarul danez a avut cuvinte de laudă pentru Liverpool, care domină campionatul din Anglia: "E cea mai bună echipă din lume, alături de Manchester City. Ne străduim să fim și noi ca Manchester City sau Liverpool, dar sunt cu mult în fața noastră".
În urma acestui rezultat, Liverpool îşi continuă parcursul excelent în Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp a ajuns la 17 victorii şi o remiză în actualul sezon, având 52 de puncte. Pe locul secund a rămas Leicester, cu 39 de puncte, care poate fi devansată de Manchester City, echipă ce va evolua vineri, contra lui Wolves.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Premier League
Imagini inedite! Cum arată o zi din viața unui fotbalist din Premier League
07/01/2022 LA 07:58