English Football League (EFL) le-a trimis o scrisoare tuturor celor 71 de cluburi din diviziile 2-4 ale Angliei prin care le-a oferit noi informații cu privire la reluarea sezonului, oprit de pandemia de COVID-19.
Cum tot fotbalul profesionist din Anglia este oprit pentru o perioadă nedeterminată, EFL le-a recomandat cluburilor să nu înceapă antrenamentele mai devreme de 16 mai, însă a menționat că acest termen poate fi întârziat de noi recomandări ale autorităților.

56 de zile pentru încheierea sezonului

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 11 ORE
EFL le-a transmis cluburilor că se dorește în continuare ca actualul sezon va putea fi dus la bun sfârșit, însă că va dura 56 de zile din momentul reluării campionatului pentru a disputa toate partidele.
Oricând va fi luată decizia că suntem în siguranță pentru reluarea sezonului, estimăm în acest moment că va dura 56 de zile pentru încheierea campionatului cu toate meciurile rămase de disputat, inclusiv play-off-ul.
Suntem determinați să ne asigurăm că toate cluburile vor primi la timp informațiile necesare pentru a relua activitatea operațională având în vedere impactul amânărilor din prezent. Suntem în situația în care sezonul 2019/2020 va fi prelungit, dar rămânem încrezători că va exista o concluzie a sezonului în lunile de vară | English Football League
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 13 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 14 ORE