United și Ajax se înțeleseseră de două zile pentru transferul mijlocașului "lăncierilor", însă acesta a fost prezentat oficial abia aseară, după efectuarea vizitei medicale. Van de Beek a semnat un contract valabil cu englezii până în 2025, iar Ajax va primi 45 de milioane de euro în schimbul mutării.

Van der Sar, scrisoare către fanii lui United, după transferul lui Van de Beek

La scurt timp după semnarea actelor, Van der Sar, oficialul batavilor, a trimis o scrisoare deschisă, adresată fanilor lui United formație pentru care și el a scris istorie, la finalul deceniului trecut.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34
"Dragi fani ai lui Manchester United,
Sper că sunteți bine. Se pare că drumurile noastre s-au intersectat din nou. Unul dintre noi va juca pentru echipa voastră din noul sezon. Și, așa cum s-a întâmplat cu mulți alții înaintea lui, a fost cu noi încă de când era un copil.
La scurt timp după debutul său, a devenit unul dintre cei mai buni. În special în ultimii doi ani a fost impresionant. De la finala Europa League (nu există resentimente - n.r. Mourinho și United au trecut în ultimul act de Ajax) până la parcursul din Champions League (n.r. Ajax a fost în 2019 la doar câteva secunde de finala competiției) sau la cucerirea titlului în Olanda.
Ca și voi, ne mândrim că suntem una dintre formațiile cele mai bune în descoperirea talentelor și în promovarea tinerilor în drumul spre cel mai înalt nivel. Puteți spune că noul vostru star este întruchiparea acestei filosofii.
Acesta e unul dintre multele motive pentru care nu ne place să îl vedem plecând, dar înțelegem că e timpul să facă un pas înainte în carieră. Să viseze la mai mult. Și unde putea să facă acest lucru mai bine decât în "Teatrul" vostru? Credeți-mă, știu despre ce vorbesc.
Vă rog să aveți grijă de Donny și să îl ajutați în visul pe care îl are", e mesajul emoționant al lui Van der Sar pentru suporterii "diavolilor".
Van der Sar a jucat pentru United în perioada 2005-2011, terminându-și cariera impresionantă pe Old Trafford.
Alături de "diavoli", portarul olandez a câștigat 4 titluri în Premier League, dar și Champions League (sezonul 2007-2008).
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40