Un băiat de 11 ani i-a trimis o scrisoare idolului său, Jurgen Klopp, în care a vorbit despre anxietatea cauzată de începerea gimanziului iar copilul a fost uimit când a văzut că managerul lui Liverpool chiar i-a răspuns.
Lewis Balfe era îngrijorat de trecerea de la școala primară la gimnaziu luna trecută și avea mari emoții. Un prieten de familie i-a sugerat să trimită o scrisoare unuia dintre idolii săi pentru a cere sfaturi și fix asta a făcut alegându-l pe Jurgen Klopp.
Săptămâna trecută, Lewis a găsit în cutia poștală răspunsul lui Jurgen Klopp.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 3 ORE

Ce i-a transmis Jurgen Klopp lui Lewis

”Salut, Lewis, pot să încep prin a-ți spune un secret? Și eu am emoții.
Ca să fiu complet sincer, aș fi îngrijorat dacă nu aș avea emoții pentru că asta îmi dă șansa să transform acele trăiri într-o energie bună. Știu că poate e ciudat pentru tine ca managerul lui Liverpool să se simtă așa, dar este adevărat.
Din scrisoarea ta se vede că ești un băiat deștept și sensibil și când ai astfel de calități, nu ai cum să nu ai emoții. M-ai întrebat ce fac atunci când jucătorii mei se simt așa și răspunsul este simplu - le reamintesc cât de importanți sunt pentru mine și cât de mult cred în ei și sunt convins că și la tine este la fel cu familia ta.
Nu trebuie să te îngrijorezi că s-ar putea întâmpla lucruri rele. După cum știi, am pierdut destule finale și nu am avut trăiri prea plăcute, dar cu ajutorul familiei și prietenilor, am putut să merg mai departe. Nu ar fi fost posibil acest lucru dacă m-aș fi concentrat pe momentele grele, așa că să nu faci asta, fii optimist și așteaptă cu entuziasm momentele grozave din tinerețea ta.
Și nu uita că faci parte din familia Liverpool! Susținerea ta înseamnă enorm pentru noi și sper ca această scrisoare demonstrează că și noi te susținem”, a scris Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 10 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38