Articol scris de Romeo Ene
Masters a declarat că se opune în totalitate unui sistem în care lupta pentru titlu şi retrogradare va conta mult mai mult decât în prezent.
"Orice propunere despre care am citit sau auzit nu are cum să fie pusă în aplicare de ligile interne sau, dacă are, se află în capătul inferior al piramidei", a spus el. "Deci, acest aspect va fi distructiv pentru valoarea fotbalului naţional din toată Europa, nu doar pentru Premier League", a continuat Masters.
Premier League
Antrenorul lui Mane de la națională îl face praf pe Klopp: "Respect Liverpool, dar nu și pe el"
ACUM 14 ORE

Premier League nu își va modifica numărul de echipe

Masters a precizat că Premier League nu va reduce numărul de echipe la 18 pentru a crea spaţiu pentru mai multe meciuri europene.
"Calendarul englezesc de fotbal este plin. Cred că pentru un viitor cât mai bun Premier League nu ar trebui să reducă numărul de formaţii. Campionatul din Anglia nu rezistă schimbărilor. Ne dorim în continuare consolidarea relaţiilor între fotbalul european şi cel englez, care să nu încline echilibrul într-un mod sau altul", a mai adăugat acelaşi Masters.

Masters are susținerea șefului executivului din Germania

Înfiinţarea unei Super Ligi, plan gândit de Real Madrid și Barcelona, dar la care au aderat, la nivel declarativ, și alte cluburi mari, a fost condamnată şi de Christian Seifert, şeful executivului Bundesliga. Miercuri, el a declarat: "Adevărul dur este că aşa-numitele super cluburi sunt, în realitate, maşinării gestionate slab de conducători, care nu au reuşit într-un deceniu să devină o afacere durabilă".
Masters şi-a încheiat discursul cu speranţa că spectatorii vor putea reveni pe stadioane în următoarele luni: "Această pandemie are un mod de a te surprinde, dar nu ne-am pierdut speranţa că vom vedea câteva meciuri cu spectatori în acest sezon. Cu siguranţă, în sezonul viitor stadioanele vor fi pline de oameni".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Vin americanii! Un club legendar din Premier League va fi deținut de o femeie de afaceri din SUA
ACUM 18 ORE
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
IERI LA 15:12