Ole Gunnar Solskjaer a primit șanse nenumărate pe banca "diavolilor", dar pare evident pentru toată lumea că e nevoie de un antrenor de un alt calibru pentru ca United să redevină forța din "era sir Alex Ferguson". În actuala stagiune, foarte probabil United va rata din nou Champions League, dar conducerea e decisă să investească din nou masiv în vară, pentru a crea o formație competitivă. Doar că de data aceasta va avea un antrenor care să se potrivească "mănușă" cu ambițiile clubului și cu filosofia acestuia. Cel puțin asta e părerea colegilor de la eurosport.co.uk, care analizează de ce șansele ca fostul tehnician al lui Spurs să vină în locul lui Solskjaer sunt mari.
"Se întâmplă: Mauricio Pochettino va fi noul antrenor al lui Manchester United", scrie Ben Snowball într-un material "Pochettino vine după tine, Ole".

Pochettino vrea înapoi în Premier League

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 8 ORE
Finalist în UEFA Champions League în sezonul precedent cu Tottenham, Mauricio Pochettino a fost demis de la gruparea londoneză în urma rezultatelor sub așteptări din campionat. Pochettino s-a întors în Argentina după plecarea de la Spurs, însă a admis că se gândește să revină în fotbalul englez.
Pochettino a acordat un interviu pentru Sky Sports în care a vorbit despre perioada de pauză și când va reveni pe bancă.
Să fiu sincer, mi-ar plăcea să lucrez în Premier League. Va fi dificil, știu, și pentru moment trebuie să aștept și să văd ce se va întâmpla. Este un moment în care să mă recuperez, să mă gândesc puțin la mine însumi și să fiu pregătit pentru că în fotbal orice se poate întâmpla și trebuie să fii pregătit. Sunt pregătit pentru o nouă provocare. Am încrederea că următoarea provocare va fi fantastică | Pochettino
"Pochettino nu a specificat numele lui United, dar nici nu avea nevoie să o facă. Liverpool și Manchester City sunt la un alt nivel și nu vor renunța la Klopp și Guardiola. Chelsea crede în Lampard, Arsenal îi dă credit lui Arteta și a ajuns oricum o formație care în acest moment se zbate la mijlocul clasamentului. Singura variantă pentru Pochettino e...știți deja. E evident. Poch a lansat ofensiva, vine după tine, Ole", mai scrie reputatul jurnalist de la Eurosport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48