Manchester City (Anglia, 100%), New York City FC (SUA, 80%), Melbourne City FC (Australia, 100%), Yokohama Marinos (Japonia, 20%), Club Atletico Torque (Uruguay, 100%), Girona FC (Spania, 44.3%), Sichuan Jiuniu (China, 100%) sunt cluburile care alcătuiesc City Football Group. Compania cu sediul la Londra a fost evaluată la 4.8 miliarde de dolari.
Confirmarea vine din faptul că ceva mai mult de 10% din acest grup de cluburi a fost cedat către americanii de la Silver Lake pentru 500 de milioane de dolari.
https://i.eurosport.com/2019/10/29/2706270.jpg
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
Prin comparație, evaluarea actuală cea mai apropiată din Premier League o are Man United - 2.8 miliarde de dolari, iar Silver Lake era în căutarea unei investiții în fotbalul englez. Americanii atrași de miliardele venite din drepturile TV în Premier League. Silver Lake a discutat cu Chelsea în trecut, dar City a fost varianta cea mai bună pentru fondul de investiții din California.

În așteptarea sancțiunii

Suma de 500 milioane de dolari îi va ajuta pe șeicii de Manchester City să prezinte dovada de capital în așteptarea deciziei de a sancționa clubul pe tema fair-play-ului financiar. În luna mai, recomandarea a fost excluderea din Champions League pentru City, decizia fiind așteptată până la finalul anului. Chiar și în aceste condiții, Silver Lake nu a văzut un factor de risc în această decizie și a acceptat această evaluare record.

Eurosport îl aduce pe John Barnes în România

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.
Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv.
Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08