Meciul din această seară (ora 21:30), transmis live pe Eurosport 1, se poate dovedi decisiv pentru postul de antrenor al "diavolilor roșii". Jose Mourinho, managerul demis de oficialii lui United în urmă cu un an, revine ca adversar pe Old Trafford alături de Tottenham, cu care a reușit trei victorii din tot atâtea posibile.
Potrivit jurnaliștilor englezi de la Mirror, Gareth Southgate (49 ani), actualul selecționer al Angliei, reprezintă una dintre soluțiile pe care oficialii din Manchester le iau în calcul în vederea înlocuirii lui Solskjaer. Antrenorul de 49 de ani se află la conducerea naționalei "Albionului" din 2016, alături de care a ajuns până în semifinalele Campionatului Mondial de anul trecut și a obținut calificarea la EURO 2020. Înainte de cariera de selecționer, Southgate a pregătit-o pe Middlesbrough timp de 3 sezoane.
The Sun consideră totuși că o eventuală aducere a selecționerului pe Old Trafford poate fi mai complicată decât se așteaptă multă lume. Motivul ar fi faptul că oficialii celor de la United n-au fost de acord cu un acord, din urmă cu 13 ani. Pe atunci, Gareth Southgate nu deținea încă Licența PRO, așa că celelalte cluburi din Premier League trebuiau să voteze dacă sunt de acord sau nu cu activitatea actualului selecționer pe banca lui Middlesbrough. 19 echipe au acceptat, în timp ce una singură a considerat decizia inadecvată. Este vorba de Manchester United, clubul care acum se arătă interesată de serviciile lui Southgate. Mauricio Pochettino, proaspăt demis de la Tottenham, este un alt nume pe care oficialii de pe Old Trafford l-au luat în vizor.
Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2729882.jpg

"Uneori râd când citesc presa"

Întrebat de zvonurile despre o eventuală demitere de la Manchester United, Solskjaer a răspuns relaxat:
"Nu sunt deloc îngrijorat. Încerc să mă concentrez pe jobul meu și să privesc lucrurile pe termen lung. Nu mă deranjează zvonurile înlocuirii mele, uneori chiar mă amuză când citesc ce se scrie în presă despre mine. Știu că sunt lucruri inventate, așa că nu are rost să mă agit.", a spus norvegianul la conferința de presă.
Meciul contra lui Tottenham va fi extrem de important atât pentru situația din clasament a lui United, cât și pentru viitorul lui Solskjaer pe banca tehnică a "diavolilor roșii". Spurs vine pe Old Trafford cu trei meciuri excelente în spate, alături de noul manager, Jose Mourinho. Formația londoneză ocupă locul șase în Premier League, la șase puncte de locurile care asigură prezența în UEFA Champions League.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Southgate continuă la cârma Angliei! Până când și-a prelungit contractul cu naționala Albionului
22/11/2021 LA 13:43
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40