O știre cutremurătoare a zguduit lumea fotbalului luni dimineață. Christopher Aurier, fratele celebrului Serge Aurier, fundașul dreapta al celor de la Tottenham, a fost împușcat mortal pe o stradă din Toulouse.
Tânărul de 26 de ani a fost găsit de către localnici, în jurul orei 5:00 dimineața, întins pe jos, având o rană deschisă în jurul stomacului. Acesta a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Fratele lui Serge Aurier era și el fotbalist, dar la un nivel amator. În prezent el era legitimat la o formație locală din Toulouse, care evolua în Liga a 5-a din Franța.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM O ORĂ
Deși Mourinho a declarat anterior că decizia aparține lui Aurier privind prezența sa pe teren, francezul se pare că a preferat să joace fotbal în ciuda tragediei din această săptămână. Aurier este titular în meciul disputat de Tottenham astăzi la Newcastle.

Suspectul s-a predat poliției din Toulouse

Un bărbat considerat principalul suspect în cazul uciderii fratelui lui Aurier s-a predat ieri poliției din Toulouse, conform presei franceze.
El a fugit inițial de la locul crimei însă la 48 de ore de la eveniment el a ales să se prezinte la o secție de poliție din Toulouse. Presa scrie că el s-a predat în jurul orei locale 18:00 și a recunoscut că l-a ucis pe fratele fotbalistului.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 4 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 4 ORE