Din fericire, vârful nu a fost rănit, însă autototurismul său marca Range Rover a fost avariat. Argentinianul se îndrepta spre Academia de Fotbal a lui Manchester City, pentru a se antrena. În cele din urmă a ajuns la baza lui City şi s-a pregătit normal. Asta după ce s-a pus problema ca el să fie uşor accidentat, după ce nu a fost convocat la naţionala Argentinei. Disponibilitatea lui Aguero pentru partida cu Crystal Palace, programată pentru sâmbătă seara nu va fi afectată.

Aguero nu e la primul accident

Imediat după incidentul rutier, Sergio Aguero a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie cu mașina sa avariată, însoțită de mesajul ”Ce dimineață minunată”.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
În 2017, Sergio Aguero a mai avut parte de un accident auto, atunci când taxiul în care se afla a intrat într-un stâlp de iluminat public din Amsterdam. După acel incident, Aguero s-a ales cu o coastă fracturată.
În acest sezon, Sergio Aguero a contribuit cu 8 goluri și 2 pase decisive, în 9 apariții în tricoul lui Manchester City.
Manchester City va juca în următoarea etapă, în direct la Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 19:30. Etapa a 9-a va fi prefaţată înainte de primul meci al rundei, Everton - West Ham, de emisiunea Premier League Show.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1!

Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50