Sergio Aguero a fost surprins de numărul de oferte de a rămâne în Premier League iar în aceste momente argentinianul analizează ceea ce își dorește de la viitaorea sa echipă.
Conform informațiilor Eurosport UK, Chelsea și Leeds United sunt echipele interesate de Aguero, cel care va deveni liber de contract la sfârșitul sezonului. De asemenea, PSG și Bacelona și-au arătat și ele interesul.
Totuși, în acest moment, Aguero își dorește o echipă unde să nu fie rezervă iar Leeds United este cea mai bună variantă din acest punct de vedere.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Aguero este încântat de proiectul de la Leeds dar și de Marcelo Bielsa. Antrenorul argentinian speră ca echipa sa să fie mai ambițioasă în viitoarea fereastră de transferuri, pentru a putea duce clubul la următorul nivel.
Aguero mai are și varianta unei reveniri în țara sa natală, el având deja pe masă o ofertă substanțială de la Independiente.

Sergio Aguero, o legendă la Manchester City

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului.
Aguero a cucerit 13 trofee alături de City, printre care se numără 4 titluri în Premier League. Atacantul de 33 de ani a avut un rol decisiv la titlul câștigat în 2012 - primul din noua eră a clubului.
Aguero a marcat în prelungirile meciului cu QPR, de pe Etihad, din ultima etapă a sezonului. City avea nevoie de victorie ca să câștige mult râvnitul trofeu, în detrimentul rivalei Manchester United. Iar golul izbăvitor a sosit târziu, la ultima fază a partidei, din piciorul lui Aguero.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59