Sergio Aguero se va despărți de Manchester City după 10 ani petrecuți pe Etihad. Deși are 32 de ani și a avut un sezon în care a jucat foarte puțin din cauza accidentărilor, atacantul este dorit de mai multe cluburi de top din Europa.
Juventus este prima formație care i-a făcut o ofertă concretă argentinianului, dar acesta ar fi mai tentat să meargă la Barcelona, acolo unde ar putea juca alături de bunul său prieten, Lionel Messi.
Faptul că va semna din postura de jucător liber, îl face pe Aguero foarte atractiv, dar atacantul este conștient de acest avantaj și are pretenții financiare foarte mari. Conform Gazzetta dello Sport, acesta cere un salariu anual brut de 12 milioane de €, unul imens ținând cont de vârsta sa, dar și de forma slabă din ultima vreme.
Liga Campionilor UEFA
"În Franța îl omoară! Se exagerează mult!" Sergio Aguero a răbufnit după criticile aduse lui Messi
17/02/2022 LA 11:20
Experiența lui Aguero la cel mai înalt nivel îl recomandă pentru cluburile puternice din Europa, dar majoritatea acestora au serioase probleme financiare din cauza crizei generate de pandemie. Astfel că e greu de crezut că pretențiile argentinianului vor putea fi satisfăcute de Juventus sau Barcelona.
În aceste condiții, Chelsea și PSG vor avea o șansă în plus să obțină semnătura atacantului, întrucât cele 2 formații au demonstrat că au resurse financiare nelimitate.

Aguero, golgheter-ul all-time al lui Manchester City

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Liga
Manchester City, propunere emoționantă pentru Sergio Aguero! Ce rol i-au oferit în cadrul clubului
06/01/2022 LA 15:46
Liga
Xavi vrea să transfere la Barcelona de la fosta sa echipă! Pe cine își dorește pe Camp Nou
22/11/2021 LA 09:46