Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Aguero e la mare căutare, dar argentinianul are pretenții financiare colosale

Nicu Savin

Actualizat 17/04/2021 la 11:40 GMT+3

Sergio Aguero va pleca liber de contract de la Manchester City în vară. Argentinianul profită de acest statut și cere un salariu uriaș pentru a semna cu o altă echipă.

Sergio Aguero

Credit imagine: Getty Images

Sergio Aguero se va despărți de Manchester City după 10 ani petrecuți pe Etihad. Deși are 32 de ani și a avut un sezon în care a jucat foarte puțin din cauza accidentărilor, atacantul este dorit de mai multe cluburi de top din Europa.
Juventus este prima formație care i-a făcut o ofertă concretă argentinianului, dar acesta ar fi mai tentat să meargă la Barcelona, acolo unde ar putea juca alături de bunul său prieten, Lionel Messi.
Faptul că va semna din postura de jucător liber, îl face pe Aguero foarte atractiv, dar atacantul este conștient de acest avantaj și are pretenții financiare foarte mari. Conform Gazzetta dello Sport, acesta cere un salariu anual brut de 12 milioane de €, unul imens ținând cont de vârsta sa, dar și de forma slabă din ultima vreme.
Experiența lui Aguero la cel mai înalt nivel îl recomandă pentru cluburile puternice din Europa, dar majoritatea acestora au serioase probleme financiare din cauza crizei generate de pandemie. Astfel că e greu de crezut că pretențiile argentinianului vor putea fi satisfăcute de Juventus sau Barcelona.
În aceste condiții, Chelsea și PSG vor avea o șansă în plus să obțină semnătura atacantului, întrucât cele 2 formații au demonstrat că au resurse financiare nelimitate.

Aguero, golgheter-ul all-time al lui Manchester City

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo