Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, spre Premier League? Ce spune Berbatov despre viitorul căpitanului lui Real Madrid

Irina Aldea

Publicat 08/01/2021 la 14:12 GMT+2

Sergio Ramos a refuzat și ultima propunere de prelungire a contractului cu Real Madrid, iar căpitanul "galacticilor" ar putea ajunge în Premier League, crede Dimitar Berbatov.

Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

În vară, căpitanului "galacticilor" îi expiră actuala înțelegere cu formația blanco, iar conducerea a făcut tot posibilul să ajungă la un nou acord. Perez i-a oferit lui Ramos prelungirea contractului pe un an, cu același salariu, sau varianta să rămână pe Bernabeu timp de încă doi ani, dar cu o diminuare a contractului cu 10%. Apărătorul iberic ar fi refuzat propunerile lui Perez, iar următoarea destinație ar urma să fie Premier League, crede Dimitar Berbatov.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Berbatov, fost jucător al lui Manchester United, este de părere că fundașul spaniol al "galacticilor" ar reprezenta un plus excelent pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. De altfel, fostul internațional bulgar crede că "diavolii roșii" nu ar trebui să rateze șansa de a-l aduce pe Old Trafford pe Sergio Ramos.

Sergio Ramos, spre Premier League? Ce spune Berbatov

"Ramos nu ar aduce numai experiența la Manchester United, dar ar întări colectivul cum nimeni nu ar putea să o facă. La United ar putea pleca în ciuda faptului că are 34 de ani. Unii ar puta crede că este mai experimentat de atât, dar pentru mine este fără îndoială unul dintre cei mai mari fundași centrali din toată lumea. E o șansă incredibilă pentru echipele interesate de el, mai ales că acum poate negocia", a transmis Dimitar Berbatov potrivit cotidianului spaniol AS.
Berbatov s-a declarat de asemenea uimit de faptul că Ramos nu a ajuns la un acord cu conducerea lui Real Madrid pentru prelungirea contractului: "Întotdeauna e vorba despre bani... Îmi imaginez că la cei 34 de ani ai lui, cei de la Real Madrid au dubii în privința prelungirii contractului, dar eu cred că ambele părți ar trebui să se gândească bine înainte de alua orice decizie pentru că nu poate fi mereu pe gustul tuturor", a mai spus Berbatov pentru aceeași sursă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo