Pe site-ul oficial al clubului Watford a fost publicat comunicatul oficial în care a fost anunțată demiterea managerului spaniol: Cu părere de rău, vă anunțăm că echipa noastră a încheiat colaborarea cu antrenorul principal, Quique Sanchez Flores.
"Quique este un om extraordinar, care a demonstrat că își dorește să aibă un impact pozitiv asupra echipei. Din păcate, rezultatele slabe au dus la această decizie. În următorea perioadă se va discuta despre aducerea unui înlocuitor pentru banca tehnică.", a spus președintele celor de la Watford, Scott Duxbury.

Chris Hughton vine la Watford

Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
01/12/2021 LA 22:03
Principalul favorit să vină pe banca lui Watford este Chris Hughton, un antrenor de 60 de ani, ultima oară la Brighton. De altfel, el este tehnicianul care a stat în spatele revenirii "pescărușilor" în Premier League.
Fost jucător la Tottenham și West Ham, Hughton și-a început cariera de antrenor ca secund la spurs. Apoi le-a condus pe Newcastle, Birmingham și Norwich.
Știrea inițială
După ce a condus până în minutul 78 în confruntarea de pe St Mary's Stadium, Watford s-a văzut învinsă de Southamton cu două goluri înscrise într-un interval de 5 minute. A fost picătura care a umplu paharul pentru oficialii de la Watford, care iau în calcul demiterea managerului spaniol. Flores a revenit pe banca celor de la Watford în urmă cu 85 de zile, după ce mai stătuse pe banca echipei și în sezonul 2015/2016.
Presa din Anglia susține că antrenorul de 54 de ani are șanse foarte mari să fe demis, din cauza rezultatelor extrem de slabe din campionat. Astăzi va avea loc o întâlnire cu președintele clubului pentru a hotărâ viitorul managerului pe banca lui Watford.
"Îmi pare foarte rău când nu pot să ajut echipa. Sunt extrem de dezamăgit. Știu că jucătorii, suporterii și oamenii de la conducere sunt foarte supărați. Nu știu ce se va întâmpla în următoarele zile, nu eu iaua deciziile.", a spus Flores după înfrângerea cu Southampton.
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2727928.jpg
O singură victorie a reușit Watford în Premier League de când Quique l-a înlocuit pe Javi Garcia la începutul lunii septembrie. Doar patru echipe aflate în situația actuală a lui Watford au reușit să se salveze de la retrogradare la finalul sezonului. În actualul format al campionatului englezesc, cu un total de 38 de etape, numai Wigan, în 2007, și Sunderland, în 2014, au rămas în Premier League, deși se aflau la șase puncte sub linia retrogradării după 14 meciuri disputate.
Premier League
Joel Glazer a dat ordin ca Zidane să fie adus la United. Salariu uriaș + 2 super-transferuri promise
21/11/2021 LA 10:07
Premier League
Cine vine în locul lui Solskjaer la Manchester United? Ce cotă are Ronaldo pentru a deveni manager
21/11/2021 LA 08:28