Derby-ul Merseyside a fost câștigat categoric de Liverpool cu 5-2 în fața celor de la Everton, scorul fiind 4-2 încă de la pauză. Klopp i-a lăsat pe bancă pe Bobby Firmino și Mo Salah și a apelat la atacul de la celebrul 4-0 în fața Barcelonei.
Iar decizia lui Klopp a funcționat. Divock Origi a marcat de 2 ori, între reușitele belgianului strecurându-se reușita lui Shaqiri. La finalul partidei, Jurgen Klopp a fost surprins să afle că elvețianul nu a mai fost titular la Liverpool chiar de la acel meci cu Barcelona! Atunci, Shaqiri a pasat la a doua reușită a lui Wijnaldum.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 3 ORE
Serios? Scuze, Shaq! A fost accidentat de 2 ori. A fost proaspăt, puternic, e foarte important ca jucătorii să se antreneze după ce au fost accidentați. A avut acele probleme la coapsă sezonul acesta, așa că nu puteam să fac altceva, dar acum se antrenează normal de 2-3 săptămâni. A înțeles situația, așa se întâmplă când o echipă câștigă multe partide, nu poți face 20 de schimbări. A fost mereu clar că vom avea nevoie de toți băieții în această perioadă și speram că o să fie în formă, așa cum au fost Shaq, Div (Origi) sau Adam (Lallana) în acest meci. Era foarte important și ne dă sentimentul că putem schimba mai des și o vom face

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
IERI LA 14:25
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45