Chelsea nu a reușit să învingă pe Manchester United, iar Liverpool are în acest moment asigurat locul 4 la finalul sezonului. Băieții lui Jurgen Klopp au cu 36 de puncte mai mult decât ocupanta locului 5, Tottenham, cu 12 etape înainte de final.
https://i.eurosport.com/2020/02/18/2779206.jpg
Duminică este Tottenham - Chelsea, un meci capital pentru zona Champions League, dar și o partidă importantă pentru această situație. Dacă Tottenham câștigă derby-ul londonez cu Chelsea, iar echipa lui Klopp pierde toate cele 12 meciuri rămase, echipa lui Lampard poate ajunge la maxim 74 de puncte, adică sub Liverpool la finalul sezonului.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 4 ORE
Dacă Manchester City nu va întoarce la TAS decizia UEFA de interzicere în Europa în următoarele două sezoane, locul 5 din Premier League devine și mai important.

Liverpool este în căutarea unui nou record

Liverpool poate, în teorie, să câștige titlul pe 7 martie, la meciul cu Bournemouth. Pentru asta, Mane, Salah și Van Dijk trebuie să câștige tot, iar Manchester City și Leicester să piardă. Manchester United deține recordul pentru cea mai rapidă câștigare a trofeului în Premier League. Cu Sir Alex Ferguson pe bancă, Manchester United s-a impus în 2001 pe 14 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234).
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
IERI LA 11:28
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
25/05/2022 LA 14:25