Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sheffield United - Arsenal 1-0! "Tunarii", de nerecunoscut, gazdele la cel mai bun start din istorie

Cristian Mihală

Publicat 22/10/2019 la 00:24 GMT+3

Arsenal a făcut poate cel mai slab meci al sezonului, în deplasarea de la Sheffield United, de unde a plecat învinsă, scor 1-0. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Mousset, care a punctat în minutul 30.

Lys Mousset celebrates scoring against Arsenal

Credit imagine: Getty Images

În precedentele partide de pe Bramall Lane, Arsenal a avut mereu viață grea, însă ultima confruntare directă data din 2008, astfel că "tunarii" sperau ca acest amănunt să nu conteze.
Unai Emery a tras însă din nou lozul necâștigător. A apelat la o strategie de așteptare, dorind să puncteze pe contra-atac prin viteza lui Aubameyang și Pepe. Ultimul a și semnat ratarea meciului, dând pe lângă incredibil din doar câțiva metri.
Prima repriză a fost neașteptat de echilibrată, cu gazdele având inițiativa. Iar elevii lui Wilder au fost recompensați în minutul 30, când Mousset a înscris, după un corner bătut excelent de căpitanul Norwood pentru detenta lui O'Connell. Fundașul a întors perfect pentru coechipierul său, iar Sheffield a intrat la cabine în avantaj.

Arsenal, fără "dirijor"

După pauză, Arsenal a ieșit ceva mai hotărâtă, preluând inițiativa, dar ocaziile de gol le putem număra pe degetele de la o singură mână. Cu golgeterul Aubameyang (7 goluri în ultimele 9 partide) complet izolat, oaspeții nu au ajuns periculos la poarta lui Henderson.
Tehnicianul londonezilor a mutat, introducându-i pe final pe Lacazette - revenit după accidentare - și Martinelli, însă lui Arsenal îi lipsește enorm regizorul. În absența lui Ozil, Ceballos nu poate interpreta acest rol, deși luni seară a avut 45 de minute la dispoziție să arate ce poate.
Arsenal coboară pe 5 după al doilea eșec al sezonului, în timp ce Sheffield United se află la cel mai bun start de sezon din istorie. E pe locul 9, cu 12 puncte acumulate (cu două peste United, de exemplu).

Rezultatele etapei în Premier League

  • Everton - West Ham 2-0
  • Aston Villa - Brighton 2-1
  • Bournemouth - Norwich 0-0
  • Chelsea - Newcastle 1-0
  • Leicester - Burnley 2-1
  • Tottenham - Watford 1-1
  • Crystal Palace - Manchester City 0-2
  • Manchester United - Liverpool 1-1
  • Sheffield United - Arsenal 1-0

Clasament Premier League

Clasament Premier League

Premier League este transmis în România de Eurosport 1!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo