În vârstă de 22 de ani, Pedro Chirivella s-a înțeles deja cu Nantes și va evolua în campionatul de Franța din vară, acolo unde ajunge pe gratis, potrivit publicației 20 Minutes. Mijlocașul spaniol va semna pe trei ani în momentul în care înțelegerea cu Liverpool expiră (în această vară).
Chirivella a ajuns la Liverpool pe când avea 17 ani, venind de la Valencia, dar nu a reușit să-și facă loc în planurile lui Jurgen Klopp.În campionatul din Franța, Chirivella este în căutare de experiență, de apariții regulate în prima echipă. Nantes este unul dintre cele mai de succes cluburi din fotbalul francez, cu opt campioante câștigate, așa că spaniolul se va alătura unei alte echipe cu un trecut glorios.
https://i.eurosport.com/2020/05/09/2816554.jpg
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 20 ORE
Fostul lui antrenor la echipa U23, Neil Critchley, a spus despre Chirivella că este un jucător incredibil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32