În vârstă de 22 de ani, Pedro Chirivella s-a înțeles deja cu Nantes și va evolua în campionatul de Franța din vară, acolo unde ajunge pe gratis, potrivit publicației 20 Minutes. Mijlocașul spaniol va semna pe trei ani în momentul în care înțelegerea cu Liverpool expiră (în această vară).
Chirivella a ajuns la Liverpool pe când avea 17 ani, venind de la Valencia, dar nu a reușit să-și facă loc în planurile lui Jurgen Klopp.În campionatul din Franța, Chirivella este în căutare de experiență, de apariții regulate în prima echipă. Nantes este unul dintre cele mai de succes cluburi din fotbalul francez, cu opt campioante câștigate, așa că spaniolul se va alătura unei alte echipe cu un trecut glorios.
https://i.eurosport.com/2020/05/09/2816554.jpg
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 21 ORE
Fostul lui antrenor la echipa U23, Neil Critchley, a spus despre Chirivella că este un jucător incredibil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42