Selecționerul naționalei Țării Galilor, Ryan Giggs, a acordat un interviu pentru BT Sports în care a vorbit despre perioada petrecută la Manchester United sub comanda lui Sir Alex Ferguson.
Giggs a fost promovat de Sir Alex Ferguson în prima echipă a lui United. Ferguson a pregătit-o pe United între 1986 și 2013 iar cei doi au câștigat împreună 13 titluri, însă Giggs a dezvăluit că nu era printre jucătorii care au scăpat de furia lui Alex Ferguson, recunoscut pentru stilul vulcanic din vestiar.
Au fost 3-4 jucători la care nu a țipat. Eric Cantona a fost unul dintre ei - Bryan Robson, Roy Keane și Cristiano Ronaldo. Erau cu toții, în felul lor, jucători decisivi. Făceau totul pe teren așa că nu a simțit că trebuie să îi apostrofeze | Ryan Giggs
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
Dintre cei 4 menționați, Eric Cantona este considerat cel mai "norocos" pentru acest lucru. Giggs a mai dezvăluit că felul în care era acesta tratat îi surprindea pe colegi.
Erau meciuri în care Eric nu făcea nimic. Nu marca, nu alerga așa cum au făcut-o apoi Tevez sau Wayne Rooney, nu avea niciun impact. Dar el (Alex Ferguson) știa că mai devreme sau mai târziu va face ceva. Noi stăteam în vestiar și ne gândeam: <<cu siguranță acum o să țipe la el, o să urle pentru că nu a făcut nimic astăzi>>. Dar săptămâna următoare înscria golul victoriei sau producea un moment de magie.

"Un maestru"

Ryan Giggs laudă modul în care Sir Alex Ferguson știa să conducă vestiarul.
(Alex Ferguson) a știu mereu cum să trateze numele importante. Atâta timp cât produceau ceva pe teren, îi trata într-un alt fel. Era un maestru în psihologie, un maestru în a scoate ce-i mai buni de la anumiți jucători. Fie că era vorba de o îmbrățisare sau de țipete la pauză sau la final sau dacă îi scotea din echipă; știa că jucătorii vor reacționa într-un mod pozitiv
Giggs a dezvăluit că a avut multe conflicte cu Alex Ferguson de-a lungul timpului.
Ne-am certat de multe ori. Cred că de-a lungul carierei am fost amendat de 6-7 ori cu salariul pe 2 săptămâni pentru că îi răspundeam. În acel moment nu era prea frumos, ești în vestiar, tocmai ai pierdut sau ai avut o prestație slabă. Pur și simplu nu mă puteam abține să nu răspund. Mai târziu în carieră el mi-a spus că acest lucru însemna că îmi pasă. Desigur, tot mă amenda cu salariul pe 2 săptămâni pentru că trebuia să arate cine e la conducere, dar într-un fel îi plăcea, atâta timp cât nu depășeai limita
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06