Singura modalitate viabilă de a încheia sezonul actual pare să fie prin disputarea meciurilor rămase pe stadioane neutre. Totuși Brighton nu este de acord cu această soluție pentru că ar putea afecta ”integritatea” ligii. Mai multe cluburi din subsolul clasamentului consideră că nu este corect să se joace în condiții diferite când există riscul retrogradării.
Directorul executiv al celor de la Brighton, Paul Barber, a declarat că echipa sa ”înțelege intenția de a se juca cu porțile închise pentru că va fi un compromis necesar. Dar în acest moment critic al sezonului, jucarea meciurilor pe arene neutre are potențialul de a afecta integritatea competiției”.
Cluburile riscă să piardă sume uriașe dacă vor retrograda și ele sunt de asemenea îngrijorate că situația financiară s-ar putea înrăutăți dacă mai au meciuri de jucat fără spectatori în sezonul viitor, în Championship.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
IERI LA 21:00