Derby-ul din Premier League 2 a reprezentat prima ocazie cu care Diallo a îmbrăcat tricoul de joc al diavolilor, un meci care s-a încheiat 6-3 în favoarea echipei de pe Old Trafford.
Diallo a avut nevoie de doar 13 minute pentru a deschide scorul după ce l-a deposedat de balon pe Billy Koumetio și a finalizat apoi cu calm.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Manchester United și-a dublat avantajul însă Liverpool a revenit rapid și a adus scorul la egalitate chiar înainte de pauză. Totuși diavolii s-au distanțat apoi fără probleme, după patru goluri marcate de Joe Hugill pentru a face scorul 5-2.

Amad Diallo, spectacol la debutul în tricoul lui United

Diallo a marcat apoi al doilea său gol al meciului, din penalty, printr-o ”panenka”, pentru a face 6-2. Liverpool a reușit al treiela gol, de consolare, pentru a închide tabela.
Manchester United a plătit 40 de milioane de euro pentru a-l aduce pe adolescentul ivorian de la Atalanta în octombrie, însă Diallo a ajuns la United abia în ianuarie din cauza difucultăților în a obține o viză.
Diallo era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din fotbalul italian, iar jurnaliștii din peninsulă au remarcat că transferul este unul extrem de inspirat. Diallo se pregătește deja cu prima echipă, însă managerul Solskjaer a ales să-l trimită să joace câteva meciuri la tineret pentru a avea minute jucate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38