Oamenii din conducerea "diavolilor roșii" nu l-au uitat în vreun moment pe legendarul tehnician care a petrecut 27 de sezoane la cârma clubului din Manchester. Ajuns la 78 de ani, Ferguson a petrecut ultima perioadă în izolare la domiciliu, așa cum este recomandat pentru persoanele vârstnice.
Potrivit Daily Mail, scoțianul i-a rugat pe oficialii lui United să-i trimită modelul Lego al arenei istorice Old Trafford, pentru a-și ocupa timpul petrecut acasă.

3.898 de piese are stadionul Lego comandat de Sir Alex Ferguson

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Macheta este creată din 3.898 de piese și include inclusiv celebra statuie a lui Sir Alex, amplasată în semn de recunoștință pentru performanțele extraordinare reușite pe banca "diavolilor roșii". Durata estimativă pentru construirea stadionului din Lego este de 7 ore.
Sir Alex Ferguson nu este singurul manager al lui United care s-a decis să construiască arena din Manchester piesă cu piesă. Chiar Ole Gunnar Solskjaer, actualul tehnician al formației de pe Old Trafford, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a amplasat grandiosul stadion din Lego.
Norvegianul a fost provocat la un concurs de o altă legendă a lui Manchester United, Bryan Robson:
Am fost provocat de Bryan Robson la un duel în care trebuia să construim stadionul Old Trafford din piese Lego. Eu n-am avut suficientă răbdare, așa că l-a realizat familia mea. | Ole Gunnar Solskjaer
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52