Ake a suferit o accidentare în zona inghinală cu câteva ore înainte de victoria cu 3-1 în fața lui Porto din UEFA Champions League, în timp ce Fernandinho a fost nevoit să părăsească terenul în confruntarea cu portughezii cu o problemă la mușchi.
Astfel, în acest moment, Guardiola are șase jucători accidentați înainte de meciul de sâmbătă cu West Ham din Premier League, transmis în direct de Eurosport: Aymeric Laporte, Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus și Benjamin Mendy fiind și ei absenți.
De Bruyne și Laporte sunt așteptați să revină la antrenamente joi însă cel mai probabil nu vor fi apți de joc pentru meciul cu West Ham.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Vești grele pentru Guardiola: accidentarea lui Fernandinho este serioasă

”Am vești rele în ceea ce-l privește pe Fernandinho. Are o problemă la picior, ar putea lipsi între patru și șase săptămâni. Avem jucători care revin dar pe alții îi pierdem. În trei zile mergem la Londra, apoi peste alte trei zile la Marseille și imediat după jucăm cu Sheffield United”, a declarat Guardiola.
”Este un program foarte încărcat și avem nevoie de toți jucătorii. Dar astăzi am jucat perfect în a doua repriză, ceea ce mă bucură. Porto este o echipă foarte bună. Este important să câștigăm și meciurile în care suferim. Dar vom avea probleme cu Fernandinho absent”, a recunoscut spaniolul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52