Fostul jucător și antrenor de la Real Madrid a vorbit despre pasiunea sa pentru fotbalul din Anglia. Într-un interviu acordat pentru Sportsmail, argentinianul a avut numai cuvinte laudative la adresa lui Pep Guardiola și Jurgen Klopp, sunt oamenii de la care are cel mai mult de învățat, când vine vorba de fotbalul din Premier League.
Mi-ar plăcea enorm să ajung pe banca unui club din Anglia. Urmăresc în mod constant fotbalul din Premier League. Este unul dintre cele mai frumoase și puternice campionate din lume, aflat într-o perioadă excelentă a istoriei sale. Acolo poți găsi cu ușurință o mulțime de jucători senzaționali și, bineînțeles, unii dintre cei mai valoroși antrenori din lume. Îmi place și diversitatea din fotbalul englez, cu multe naționalități, stiluri variate de joc și patru echipe care au ajuns până în finalele competițiilor europene.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
ACUM 18 ORE
https://i.eurosport.com/2019/03/04/2536835.jpg

Solari, cuvinte de laudă pentru Klopp și Guardiola

Fostul antrenor de la Real a vorbit cu admirație despre antrenorii celor două cluburi care domină fotbalul din Anglia la momentul actual:
Guardiola are un stil bine definit, care a influențat o mulțime de cluburi din întreaga lume. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Pep a construit o echipă în jurul propriilor sale idei și concepții, cu care mai târziu a câștigat campionatul. Klopp este un antrenor carismatic, cu personalitate puternică și o gamă vastă de cunoștințe. El știe cum să adapteze echipa la un stil de joc rapid și agresiv. Jucătorii lui Klopp au mentalitate de învingători. L-am urmărit cu drag și pe vremea când se afla la Borussia, dar și în perioada curentă pe care o are la Liverpool.
https://i.eurosport.com/2018/10/30/2451319.jpg

"Nu este un job, este un mod de viață"

Santiago Solari și-a început cariera de antrenor la academia lui Real Madrid în 2013, iar după cinci ani petrecuți pe Santiago Bernabeu a fost promovat pe banca primei echipe, după plecarea lui Julen Lopetegui. Din păcate, nici argentinianul n-a reușit să se impună pe banca Realului și a fost demis după numai cinci luni de activitate.
Am profitat la maximum de această pauză. Am văzut foarte multe meciuri din diferite campionate. Am fost chiar și în Africa de Sud, am participat la conferințe și cursuri care mă pot ajuta din punct de vedere profesional. Niciodată nu mă voi rupe total de fotbal. Este în nucleul existenței mele încă din copilărie. Nu este un job, este un mod de viață.
Conform presei din Spania, Santiago Solari va reveni pe Santiago Bernabeu, pe poziția de ambasador al clubului. Așadar, după nouă luni de la despărțirea de madrileni, Scolari se va întoarce din nou la echipa care l-a consacrat în fotbalul mare. 131 de apariții și 10 goluri sunt cifrele fostului mijlocaș în tricoul lui Real Madrid.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 21 ORE
Liga
Real Madrid are planuri mari! Bugetul impresionant de transferuri stabilit pentru vara viitoare
IERI LA 11:59