Starul lui Manchester United, Paul Pogba, a fost fotografiat alături de Zinedine Zidane săptămâna aceasta la Dubai, iar zvonurile despre plecarea lui de pe Old Trafford au fost astfel alimentate. Antrenorul “diavolilor roșii”, Ole Gunnar Solksjaer, a insistat la conferința de presă de vineri că nu are nicio problemă cu întâlnirea dintre cei doi.
Tehnicianul norvegian a precizat că nu l-a auzit pe mijlocașul francez că ar vrea să plece de la Manchester United, însă Zidane și l-a dorit în vară la Madrid. Transferul, în cele din urmă, nu s-a concretizat. Deși are contract la Manchester United până în 2021, Zidane îl vrea în continuare la Madrid pe Pogba.

Ole Gunnar Solksjaer: "Când joci aici, oamenii fac poze cu tine"

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
La conferința de presă de vineri, premergătoare super-derby-ului cu Liverpool de duminică, Solksjaer a vorbit despre fotografia în care apăreau Zidane și Pogba la Dubai: "Este o poză. Când joci la Manchester United, oamenii fac poze cu tine. Nu am nicio problem cu asta. Paul face parte din planurile noastre. A jucat cu durere, însă cu Rochdale și Arsenal a revenit și a vrut să joace. A încercat să revină la echipă, dar a fost prea dureros. A făcut investigații și va reveni, se recuperează acum și asta este foarte bine. A lipsit de la câteva zile de antrenament. Eu nu am auzit că Paul vrea să plece de aici. Paul vrea să rămână și să joace bine".
Pogba va lipsi de la meciul dintre Manchester United și Liverpool de pe Old Trafford. Partida va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport HD, duminică, de la ora 18.30, ora României.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53