Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solksjaer, despre întâlnirea dintre Pogba și Zidane: “Când joci aici, oamenii fac poze cu tine”

Irina Aldea

Actualizat 18/10/2019 la 14:39 GMT+3

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solkjaer, a fost întrebat vineri despre întâlnirea dintre Paul Pogba, mijlocașul echipei de pe Old Trafford, și antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane.

Solksjaer

Credit imagine: Getty Images

Starul lui Manchester United, Paul Pogba, a fost fotografiat alături de Zinedine Zidane săptămâna aceasta la Dubai, iar zvonurile despre plecarea lui de pe Old Trafford au fost astfel alimentate. Antrenorul “diavolilor roșii”, Ole Gunnar Solksjaer, a insistat la conferința de presă de vineri că nu are nicio problemă cu întâlnirea dintre cei doi.
Tehnicianul norvegian a precizat că nu l-a auzit pe mijlocașul francez că ar vrea să plece de la Manchester United, însă Zidane și l-a dorit în vară la Madrid. Transferul, în cele din urmă, nu s-a concretizat. Deși are contract la Manchester United până în 2021, Zidane îl vrea în continuare la Madrid pe Pogba.

Ole Gunnar Solksjaer: "Când joci aici, oamenii fac poze cu tine"

La conferința de presă de vineri, premergătoare super-derby-ului cu Liverpool de duminică, Solksjaer a vorbit despre fotografia în care apăreau Zidane și Pogba la Dubai: "Este o poză. Când joci la Manchester United, oamenii fac poze cu tine. Nu am nicio problem cu asta. Paul face parte din planurile noastre. A jucat cu durere, însă cu Rochdale și Arsenal a revenit și a vrut să joace. A încercat să revină la echipă, dar a fost prea dureros. A făcut investigații și va reveni, se recuperează acum și asta este foarte bine. A lipsit de la câteva zile de antrenament. Eu nu am auzit că Paul vrea să plece de aici. Paul vrea să rămână și să joace bine".
Pogba va lipsi de la meciul dintre Manchester United și Liverpool de pe Old Trafford. Partida va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport HD, duminică, de la ora 18.30, ora României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo