Rashford s-a accidentat la spate în victoria din Cupa Angliei împotriva celor de la Wolves în ianuarie iar Solskjaer a fost întrebat despre șansele jucătorului de 22 de ani de a mai juca în acest sezon: ”Eu sper că va mai juca, dar șansele sunt mici”, a răspuns norvegianul în conferința de presă de dinainte de întâlnirea din Europa League cu Club Brugge.
”Sper că vom avansa în turneu și vom prelungi sezonul. Durează. Nu sunt un medic, dar bineînțeles că speram să își revină mai rapid. Va mai lipsi câteva luni cu siguranță”, a completat Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2728361.jpg
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 4 ORE
Solskjaer a recunoscut că diagnosticul inițial a fost greșit: ”A făcut o radiografie și se pare că este vorba de ceva mai sever decât credeam. Nu am făcut anatomie în școală așa că nu știu cât durează recuperarea dar când va reveni va fi mai puternic așa că este important să nu îl grăbim. Și nu vom face acest lucru”.
Gareth Southgate trebuie să finalizeze lotul pentru Euro 2020 până pe 2 iunie iar ultimul meci în care Rashford ar putea juca este finala Europa League pe 27 mai. În ceea ce privește Euro 2020, Solskjaer a declarat: ”Mi-aș dori să joace înainte de turneu, dar nu știu, așa că dacă nu va fi pregătit, nu va merge”.
https://i.eurosport.com/2020/02/20/2780496.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 7 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 9 ORE