Ole Gunnar Solskjaer a confirmat noul căpitan într-un interviu acordat vineri celor de la Sky Sports. Young, care va merge la Inter Milano, a fost cel mai recent căpitan după ce i-a luat locul lui Antonio Valencia în vară.
”El (Young) va face 35 de ani în vară și dacă va primi un contract de doi ani altundeva, poate accepta oferta. Noi nu eram pregătiți să îi oferim asta. A fost un jucător bun pentru club, a fost căpitan, a câștigat trofee. Dar am avut jucători care s-au dezvoltat aici”, a declarat Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2019/08/11/2654024.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
”Harry a purtat recent banderola de căpitan și va continua să o poarte. A venit și a fost un lider. Am fost impresionat de calitățile lui de lider”, a adăugat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29