"Diavolii" visează la primul titlu post-Ferguson, iar Solskjaer are la dispoziţie un lot competitiv, cu dubluri pe majoritatea posturilor. Chiar şi aşa, oficialii i-au prelungit contractul lui Lingard, deşi mijlocaşul prinde doar conjunctural echipa (în Cupa Ligii sau FA Cup).
Nu acelaşi lucru se va întâmpla cu Marcos Rojo şi Sergio Romero, ale căror contracte de asemenea expirau în vara lui 2021. Cei doi au fost informaţi de club că pot să îşi caute de acum echipe şi să semneze, fără ca United să aibă pretenţii financiare pentru plecările lor. Solskjaer a confirmat, potrivit Manchester Evening News, informaţiile.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM 28 MINUTE

Romero şi-a găsit deja echipă: Boca Juniors

Romero a devenit a treia soluţie de portar pentru gruparea de pe Old Trafford, Henderson fiind un goalkeeper care îi face o concurenţă reală lui De Gea pentru postul de titular.
Potrivit sursei citate anterior, portarul argentinian se va întoarce în ţara natală, înţelegându-se deja cu Boca Juniors. Conform sursei citate, jucătorul de 33 de ani şi-a luat deja "la revedere" de la colegi şi staff-ul tehnic azi, urmând a zbura în America de Sud pentru completarea mutării.
În vară, Romero a avut şansa unui împrumut la Everton, pentru a-i face concurenţă lui Pickford, dar oficialii lui United s-au opus mutării, pentru a nu întări o rivală la locurile fruntaşe.
În ceea ce îl priveşte pe Rojo, acesta era un jucător care putea ajuta prin polivalenţa sa, putând evolua atât în centrul defensivei, cât şi în stânga. Accidentările repetate i-au determinat pe oficialii "diavolilor" să ia decizia de a-l lăsa să plece liber acum, el nejucând vreun minut pentru echipă în acest sezon, din cauza problemelor medicale.
Dacă Romero şi-a găsit imediat angajament, lui Rojo nu îi va fi la fel de uşor. În stagiunea trecută a bifat 121 minute pentru Man Utd, în timp ce acum două sezoane a evoluat în doar 209 minute. De multe ori nu a fost o soluţie pentru Solskjaer, dar în majoritatea timpului s-a confruntat cu accidentări. În acest context, îi va fi greu să îşi găsească un angajament, mai ales dacă va dori să obţină un salariu competitiv.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 12 ORE
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM O ZI