Ole Gunnar Solskjaer consideră că "diavolii roșii" trec printr-o perioadă de tranziție, în cadrul căreia jucătorii tineri trebuie să acumuleze experiență. Tehnicianul norvegian a recunoscut că atunci când a fost numit pe banca lui United a trebuit să dea afară câțiva jucători, din cauza lipsei lor de interes pentru club.
"Cred că fanii înțeleg situația actuală de la United și ce ne propunem să facem în viitor. Cum am mai spus, este vorba de o reconstrucție. Pentru asta, trebuie să începi cu o revoluție, în cadrul căreia să-i dai afară pe jucătorii inadecvați. Aici mă refer la cei care nu dau totul pentru echipă.
Când am fost numit antrenor, moralul echipei nu era deloc bun. Acum observ că în vestiar există o mentalitate foarte bună. Într-adevăr, ducem lipsă la capitolul experiență, dar acest lucru se va rezolva odată cu timpul.", a spus Solskjaer.
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
IERI LA 05:49
Romelu Lukaku, Ander Herrera, Antonio Valencia, Matteo Darmian și Ashley Young sunt ultimii jucători vânduți de Manchester United, în timp ce Alexis Sanchez, Chris Smalling și Marcos Rojo se află sub formă de împrumut la alte echipe.
https://i.eurosport.com/2019/02/17/2525768.jpg

Ighalo, la a doua aventură în Premier League

Oficialii de pe Old Trafford s-au ocupat și de aducerea unor jucători în perioada de transferuri recent încheiată. Bruno Fernandes, Odion Ighalo și Nathan Bishop sunt numele noi din lotul lui United.
4 milioane de euro ar fi achitat cei de la United pentru mutarea nigerianului de 30 de ani, care are un salariu fabulos la Shanghai Shenhua: 18 milioane de euro pe sezon. Ighalo nu se află la prima experiență în Premier League. Atacantul a mai jucat pentru Watford în perioada 2014-2017, reușind să bifeze 100 de apariții și să înscrie 40 de goluri
Bruno Fernandes și Nathan Bishop sunt ceilalți 2 jucători aduși de United în această iarnă. Portughezul Fernandes a fost cumpărat de la Sporting Lisabona, în schimbul sumei de 55 milioane de euro, și este privit cu mare entuziasm de fanii "diavolilor roșii". Nathan Bishop, un portar de numai 20 de ani, a fost adus și el de la Southend United, urmând să fie trimis direct la echipa U23 a formației din Manchester.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40