Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a răbunit la adresa agentului lui Pogba, Mino Raiola, afirmând că mijlocașul francez aparține clubului de pe Old Trafford, nu lui. Starul francez al lui Man United a trecut pe banca de reserve pe 26 decembrie cu o accidentare la picior și a bifat doar șapte apariții în Premier League în acest sezon competițioanl.
În timp ce Pogba face toate demersurile în procesul de recuperare pentru a reveni pe teren, agentul lui, Raiola, a declarat de curând că pe mijlocaș nu l-ar deranja ca în vară să se transfere la Juventus. În orice caz, Solskjaer s-a declarat deranjat de afirmația lui Raiola și l-a contrazis, spunând că Pogba de abia așteaptă să revină pe teren alături de colegii de la United.

Solskjaer a răbufnit la adresa lui Raiola

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
25/09/2021 LA 08:29
Nu am vorbit cu Mino, asta e sigur. Și nu, nu am stat să-i spun lui Paul ce să-i transmită lui Mino. Paul este jucătorul nostrum, nu al lui Mino. Sunt sigur că Paul este disperat să joace pentru noi din nou. Ca jucător, ultimul lucru pe care-l vrei este să fii accidentat și să nu poți ajuta echipa. Paul este fotbalist și vrea să joace fotbal. Știe că trebuie să muncească din greu pentru a reveni după ce a fost în afara echipei pentru atât de mult timp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26