Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a răbunit la adresa agentului lui Pogba, Mino Raiola, afirmând că mijlocașul francez aparține clubului de pe Old Trafford, nu lui. Starul francez al lui Man United a trecut pe banca de reserve pe 26 decembrie cu o accidentare la picior și a bifat doar șapte apariții în Premier League în acest sezon competițioanl.
În timp ce Pogba face toate demersurile în procesul de recuperare pentru a reveni pe teren, agentul lui, Raiola, a declarat de curând că pe mijlocaș nu l-ar deranja ca în vară să se transfere la Juventus. În orice caz, Solskjaer s-a declarat deranjat de afirmația lui Raiola și l-a contrazis, spunând că Pogba de abia așteaptă să revină pe teren alături de colegii de la United.

Solskjaer a răbufnit la adresa lui Raiola

Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Nu am vorbit cu Mino, asta e sigur. Și nu, nu am stat să-i spun lui Paul ce să-i transmită lui Mino. Paul este jucătorul nostrum, nu al lui Mino. Sunt sigur că Paul este disperat să joace pentru noi din nou. Ca jucător, ultimul lucru pe care-l vrei este să fii accidentat și să nu poți ajuta echipa. Paul este fotbalist și vrea să joace fotbal. Știe că trebuie să muncească din greu pentru a reveni după ce a fost în afara echipei pentru atât de mult timp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Când va reveni Paul Pogba la antrenamente, după operație suferită la începutul săptămânii
08/09/2022 LA 09:46
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față despre relația cu Neymar și "cazul vrăjitorului" angajat de Pogba
06/09/2022 LA 09:03