Manchester United a pierdut 2 puncte mari pe teren propriu în meciul cu Everton din etapa a 23-a din Premier League. Deși au condus cu 2-0 și 3-2, "diavolii" au ratat victoria, fiind egalați la ultima fază a meciului de Calvert Lewin. Ca atare, United a rămas pe locul secund, al 2 puncte în spatele rivalei concitadine, Manchester City, dar echipa lui Guardiola are cu 2 meciuri mai puțin disputate.
După partida cu Everton, Ole Gunnar Solskjaer a avut un discurs straniu, dând de înțeles că echipa sa nu se gândește la titlu în acest sezon, deși ocupă poziția secundă în clasament și a avut perioade foarte bune în această stagiune.
"Nu vorbim despre câștigarea titlului. Am parcurs un drum lung cu această echipă și nu ar fi trebuit să fim considerați pretendenți la titlu. Trebuie să fim mai buni ca echipă și vom veda unde vom ajunge.", a spus Solskjaer, citat de Daily Mail.
Premier League
Agentul lui Solskjaer a discutat despre situația încinsă de la Man United cu proprietarii clubului
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/04/2949112.jpg

Jamie Redknapp: "Înainte de toate, United trebuie să creadă"

Acest discurs este specific mai degrabă antrenorilor unor echipe mai mici, care la un moment dat ajung în fruntea ierarhiilor. A fi antrenor la Manchester United și a face asemenea afirmații, în condițiile în care echipa e pe locul secund, la o diferență remontabilă de primul loc, este oarecum de neînțeles.
De această părere a fost și expertul Sky Sports, Jamie Redknapp, care a contrazis spusele lui Solskjaer, spunând că echipa aflată pe locul 2 trebuie măcar să viseze la titlu, mai ales într-un asemenea sezon inedit.
"United ar trebui să viseze la titlu. Nu vor mai avea prea multe astfel de șanse. Este un sezon unic. Liverpool a pierdut mulți jucători. Înainte de toate, United trebuie să creadă. Este un sezon în care orice este posibil. Jucătorii nu sunt niște copii, ci oameni cu experiență. Solskjaer ar trebui să-i transmită acestei echipe încredere că poate lua titlul. Manchester City este de departe cea mia bună echipă, dar pot avea și ei momente de cădere.", a declara Redknapp la Sky Sports.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
22/10/2021 LA 16:23
Premier League
"Va pune o presiune imensă pe el!" Ce l-a enervat de fapt pe Ronaldo după remiza cu Everton
04/10/2021 LA 17:33