Manchester United a pierdut 2 puncte mari pe teren propriu în meciul cu Everton din etapa a 23-a din Premier League. Deși au condus cu 2-0 și 3-2, "diavolii" au ratat victoria, fiind egalați la ultima fază a meciului de Calvert Lewin. Ca atare, United a rămas pe locul secund, al 2 puncte în spatele rivalei concitadine, Manchester City, dar echipa lui Guardiola are cu 2 meciuri mai puțin disputate.
După partida cu Everton, Ole Gunnar Solskjaer a avut un discurs straniu, dând de înțeles că echipa sa nu se gândește la titlu în acest sezon, deși ocupă poziția secundă în clasament și a avut perioade foarte bune în această stagiune.
"Nu vorbim despre câștigarea titlului. Am parcurs un drum lung cu această echipă și nu ar fi trebuit să fim considerați pretendenți la titlu. Trebuie să fim mai buni ca echipă și vom veda unde vom ajunge.", a spus Solskjaer, citat de Daily Mail.
Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
https://i.eurosport.com/2020/12/04/2949112.jpg

Jamie Redknapp: "Înainte de toate, United trebuie să creadă"

Acest discurs este specific mai degrabă antrenorilor unor echipe mai mici, care la un moment dat ajung în fruntea ierarhiilor. A fi antrenor la Manchester United și a face asemenea afirmații, în condițiile în care echipa e pe locul secund, la o diferență remontabilă de primul loc, este oarecum de neînțeles.
De această părere a fost și expertul Sky Sports, Jamie Redknapp, care a contrazis spusele lui Solskjaer, spunând că echipa aflată pe locul 2 trebuie măcar să viseze la titlu, mai ales într-un asemenea sezon inedit.
"United ar trebui să viseze la titlu. Nu vor mai avea prea multe astfel de șanse. Este un sezon unic. Liverpool a pierdut mulți jucători. Înainte de toate, United trebuie să creadă. Este un sezon în care orice este posibil. Jucătorii nu sunt niște copii, ci oameni cu experiență. Solskjaer ar trebui să-i transmită acestei echipe încredere că poate lua titlul. Manchester City este de departe cea mia bună echipă, dar pot avea și ei momente de cădere.", a declara Redknapp la Sky Sports.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48