Mijlocașul de 26 de ani a jucat în doar opt partide în acest sezon, fiind accidentat timp de trei luni pentru ca apoi să fie operat.
”Este greu de prezis ce se întâmplă cu accidentările pe termen lung. El iubește fotbalul și îi place să fie cu colegii, să se antreneze iar acest lucru l-a afectat. Eu văd un jucător săturat să fie accidentat. Paul a fost mereu un profesionist desăvârșit. Nu am îndoială că atunci când va reveni, se va simți bine pe teren”, a afirmat Solskjaer.
Despite making no signings in the January transfer window so far, midfielder Bruno Fernandes looks set to arrive at Old Trafford after United agreed a transfer fee of around £68m with Sporting Lisbon.
Premier League
Ronaldo, propus în vară la echipa pentru care este un adevărat coșmar! Dezvăluirea presei iberice
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/12/2751394.jpg

Man United, ofertă de 55 + 25 mil euro pentru Bruno Fernandes

Manchester United a mărit în 2 rânduri în ultimele 24 de ore oferta pentru Bruno Fernandes astfel încât acesta să nu ajungă la FC Barcelona.
Bruno Fernandes este cu un pas mai aproape de Manchester United! Transferul pe care l-a dorit Ole Gunnar Solskjaer toată iarnă a intrat în impas în ultima săptămână, existând o diferență semnificativă între cerere și ofertă.
Situația a fost deblocată de intervenția Barcelonei! Pentru a nu risca să-l piardă pe jucătorul pe care Barcelona voia să-l trimită sub formă de împrumut la Valencia, Manchester United a mărit în 2 rânduri oferta către Sporting.
Astfel, mutarea are șanse mari să aibă loc. Manchester United va urma să achite 55 de milioane de euro pentru jucătorul portughez, plus alte 25 de milioane de euro bonus în funcție de anumite clauze de contract, anunță Sky Sports, BBC și The Guardian.
Premier League
Cristiano Ronaldo, uriaș și în afara terenului! Gest emoționant pentru un fotbalist aflat în comă
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 11 ORE