Mijlocașul de 26 de ani a jucat în doar opt partide în acest sezon, fiind accidentat timp de trei luni pentru ca apoi să fie operat.
”Este greu de prezis ce se întâmplă cu accidentările pe termen lung. El iubește fotbalul și îi place să fie cu colegii, să se antreneze iar acest lucru l-a afectat. Eu văd un jucător săturat să fie accidentat. Paul a fost mereu un profesionist desăvârșit. Nu am îndoială că atunci când va reveni, se va simți bine pe teren”, a afirmat Solskjaer.
Despite making no signings in the January transfer window so far, midfielder Bruno Fernandes looks set to arrive at Old Trafford after United agreed a transfer fee of around £68m with Sporting Lisbon.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/12/2751394.jpg

Man United, ofertă de 55 + 25 mil euro pentru Bruno Fernandes

Manchester United a mărit în 2 rânduri în ultimele 24 de ore oferta pentru Bruno Fernandes astfel încât acesta să nu ajungă la FC Barcelona.
Bruno Fernandes este cu un pas mai aproape de Manchester United! Transferul pe care l-a dorit Ole Gunnar Solskjaer toată iarnă a intrat în impas în ultima săptămână, existând o diferență semnificativă între cerere și ofertă.
Situația a fost deblocată de intervenția Barcelonei! Pentru a nu risca să-l piardă pe jucătorul pe care Barcelona voia să-l trimită sub formă de împrumut la Valencia, Manchester United a mărit în 2 rânduri oferta către Sporting.
Astfel, mutarea are șanse mari să aibă loc. Manchester United va urma să achite 55 de milioane de euro pentru jucătorul portughez, plus alte 25 de milioane de euro bonus în funcție de anumite clauze de contract, anunță Sky Sports, BBC și The Guardian.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 21 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40