Manchester United nu a reușit decât un rezultat de egalitate pe terenul lui Leicester. "Diavolii" au condus în 2 rânduri, dar echipa lui Brendan Rodgers a revenit de fiecare dată și s-a încheiat 2-2, un rezultat foarte bun pentru Liverpool, care își poate mări avansul în fruntea clasamentului dacă o va învinge mâine pe West Bromwich.
Cavani și Pogba au început ca rezerve, iar acest lucru a fost considerat o mare greșeală de către Paul Scholes, fostul coechipier al lui Solskjaer la Manchester United: "United a fost mai bună după ce au făcut schimbări. Cred că au lăsat cei mai buni jucători pe bancă. Pogba a jucat bine după ce a intrat, la fel și Cavani. Greenwood este un jucător foarte bun, dar nu a intrat deloc. Nu cred că United trebuie să-i țină rezerve pe acești jucători."

Paul Scholes: "Liverpool sunt prea puternici pentru toți ceilalți"

Fotbal
De ce nu au avut succes în cariera de antrenorat foștii elevi ai lui Ferguson?
15/12/2021 LA 12:27
Scoles crede că Liverpool este marea favorită la câștigarea titlului și în acest sezon: "Nu știu dacă United poate câștiga campionatul. Pot să pună probleme, dar cred că Liverpool sunt prea puternici pentru toți ceilalți."
Prin remiza de astăzi, Leicester și Manchester United rămân pe locurile 2 și 3 în Premier League, dar ele pot fi depășite de Everton, Chelsea sau Tottenham la finalul etapei de Boxing Day.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Legendele lui United anticipează dezastrul cu City: "Vom fi distruși, putem primi 5"
03/11/2021 LA 11:58
Fotbal
Moruțan poate prinde transferul carierei, după evoluțiile bune de la Galata. Anunțul făcut de turci
03/11/2021 LA 09:45