Manchester United nu a reușit decât un rezultat de egalitate pe terenul lui Leicester. "Diavolii" au condus în 2 rânduri, dar echipa lui Brendan Rodgers a revenit de fiecare dată și s-a încheiat 2-2, un rezultat foarte bun pentru Liverpool, care își poate mări avansul în fruntea clasamentului dacă o va învinge mâine pe West Bromwich.
Cavani și Pogba au început ca rezerve, iar acest lucru a fost considerat o mare greșeală de către Paul Scholes, fostul coechipier al lui Solskjaer la Manchester United: "United a fost mai bună după ce au făcut schimbări. Cred că au lăsat cei mai buni jucători pe bancă. Pogba a jucat bine după ce a intrat, la fel și Cavani. Greenwood este un jucător foarte bun, dar nu a intrat deloc. Nu cred că United trebuie să-i țină rezerve pe acești jucători."

Paul Scholes: "Liverpool sunt prea puternici pentru toți ceilalți"

Premier League
Roy Keane crede că a jucat alături de 4 fotbaliști world class, la United. Ronaldo nu e printre ei
28/08/2021 LA 15:34
Scoles crede că Liverpool este marea favorită la câștigarea titlului și în acest sezon: "Nu știu dacă United poate câștiga campionatul. Pot să pună probleme, dar cred că Liverpool sunt prea puternici pentru toți ceilalți."
Prin remiza de astăzi, Leicester și Manchester United rămân pe locurile 2 și 3 în Premier League, dar ele pot fi depășite de Everton, Chelsea sau Tottenham la finalul etapei de Boxing Day.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Europa League
Scholes, dezamăgit de "clubul drăguț" care a devenit United. Solskjaer și jucătorii, puși la zid
27/05/2021 LA 06:22
Premier League
Thiago, pe Old Trafford? Un fost jucător al lui United crede că ibericul nu se potrivește pe Anfield
02/03/2021 LA 13:30