United și-a arătat încă o dată limitele în semifinalele Cupei Ligii, contra rivalei, City, care a învins pe Old Trafford cu 3-1, dar care se putea impune mult mai clar, judecând după cât de mult a ratat.
Mark Bosnich a vorbit despre situația de la fostul său club și îi consideră pe jucători principalii responsabili pentru locul ocupat în Premier League (5, la 27 de puncte de liderul Liverpool). Mulți dintre ei nu au demonstrat că merită să îmbrace tricoul "diavolilor", semn că Ed Woodward, directorul general, a comis o serie de erori în ultimii ani.
"Sunt o mulțime de jucători la United - nu voi da nume pentru a nu îi face să se simtă mici - care nu sunt de acest nivel, nu sunt de Manchester United", și-a început Bosnich discursul, într-un material realizat de Sky Sports.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42

Solskjaer are nevoie de timp la United

Bosnich este de părere că Solskjaer a făcut tot ce depindea de el pentru a reconstrui echipa și e de părere că norvegianul ar merita în continuare credit. Chiar dacă în presa din Anglia se scrie intens despre posibilitatea ca Allegri sau Pochettino să preia pe United, fostul portar ar merge tot pe mâna nordicului.
Solskjaer a dat credit multor jucători tineri, iar în acest moment United dispune de o serie de fotbaliști interesanți, care în câțiva ani pot să crească enorm.
Bosnich l-a asemănat pe actualul tehnician cu legendarul Sir Alex Ferguson, cei doi având filosofii similare. Ajuns în 1986 pe Old Trafford, scoțianul abia în 1992-1993 a câștigat primul titlu. Primul trofeu al lui Sir Alex a venit după patru ani, în stagiunea 1989-1990 diavolii cucerind Cupa Angliei.
"Dacă vă uitați peste echipa din partida cu City, o să vedeți o mulțime de tineri. Solskjaer și-a asumat acest rol de a întineri echipa și se gândește la viitor. Suporterii trebuie să înțeleagă acest aspect, deși s-ar putea să nu aibă răbdare încă doi ani, cât e nevoie probabil ca acești tineri să crească și să arate de ce sunt în stare. Din punctul meu de vedere, Ole e foarte similar cu Sir Alex Ferguson, face aceleași lucruri pe care le-a făcut și scoțianul când a venit pe Old Trafford. Și el a avut o mulțime de jucători tineri și a fost nevoie de răbdare până când să înceapă să apară rezultatele. Să nu uităm că Sir Alex a avut nevoie de câțiva ani pentru a forma o echipă competitivă la United. Din păcate oamenii în acest moment nu mai au răbdare și vor rezultate de azi pe mâine", a mai spus fostul jucător.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
În acest weekend, Manchester United joacă în Premier League pe teren propriu, contra nou promovatei Norwich. Partida va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la 17:00.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42