Solskjaer poate să se așeze acum liniștit pe banca celor de la United. Echipa sa a demonstrat încă o dată că poate să joace excelent împotriva unor formații de top din Premier League. Chiar dacă managerul norvegian a declarat și înaintea meciului cu Tottenham că nu are emoții în ceea ce privește demiterea sa, acum are argumente solide să susțină acest lucru.
La finalul partidei de aseară, Solskjaer și-a lăudat jucătorii pentru prestația foarte bună și a dezvăluit că planurile sale se întind pe o perioadă lungă de timp, motiv pentru care nici nu ia în calcul o înlocuire:
"Întotdeauna ești fericit atunci când câștigi. Jucătorii învață și cresc de la meci la meci, iar în această seară au fost fantastici. Am obținut trei puncte extrem de importante. Meritam acest rezultat, mai ales că am irosit foarte multe puncte de-a lungul sezonului. De prea multe ori am încheiat la egalitate și am pierdut puncte în meciuri pe care le-am dominat. Ultimele două meciuri cu Sheffield United (3-3) și Aston Villa (2-2) demonstrează cel mai bine ce vreau să spun. Astăzi, însă, a fost cu totul diferit. Am început procesul de reconstrucție, dar rezultatele nu se vor vedea peste noapte. Mă gândesc la un plan pe termen lung, la finalul căruia să fim din nou clubul care a impresionat lumea fotbalului. Când vor ajunge să câștige 3-4 meciuri consecutive, jucătorii vor avea din nou acel sentiment de nedescris, acela pe care l-am avut și eu când jucam la Manchester United.", a declarat Solskjaer după victoria de aseară.
Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730357.jpg

"Rashford, cel mai bun meci sub comanda mea"

Ole Gunnar Solskjaer consideră că Marcurs Rashford a reușit cea mai bună prestație de când tehnicinaul norvegian se află pe banca lui Manchester United:
"Este cel mai bun meci al lui Marcurs de când sunt eu la echipă. A arătat maturitate în joc și s-a luptat de la egal la egal cu fundași de top din Premier League. A transformat penalty-ul cu mult calm, iar la primul gol a demonstrat încă o dată calitatea sa în astfel de faze. Este ca și când ne-am întors înapoi în curtea școlii. Îmi doresc doar ca jucătorii să se simtă bine pe teren, nu este nimic periculos acolo. Doar 75.000 de oameni care vor să vadă cea mai bună evoluție a lor.", a mai spus managerul norvegian.
United a bifat aseară a cincea victorie din actualul sezon și a urcat pe locul 6 în Premier League. "Diavolii roșii" au pierdut un singur meci pe Old Trafford și continuă lupta pentru primele locuri. De cealaltă parte, Jose Mourinho a înregistrat primul rezultat negativ pe banca celor de la Spurs, după trei victorii.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48