Din ce în ce mai multe meciuri se vor juca cu porțile închise iar unele competiții, precum cele din Italia și Elveția, au fost suspendate cu totul din cauza răspândirii coronavirusului. Meciul lui Manchester United din optimile Europa League de la LASK, în Austria, este printre cele afectate, autoritățile din Elveția anunțând restricții din cauza cărora doar 500 de persoane vor putea fi prezente pe stadionul Linzer.
United a anunțat într-un comunicat cu o zi înainte de acest meci că ”toate partidele de acasă vor avea loc, conform ultimelor informații, așa cum erau plănuite”, clubul precizând totuși că monitorizează evoluția situației.
Întrebat fiind dacă ar înțelege dacă fotbalul s-ar opri în Premier League și Europa League, Ole Gunnar Solskjaer a răspuns: ”Da, aș înțelege, având în vedere care sunt circumstanțele. Depinde de experți să decidă dar prioritatea trebuie să fie sănătatea oamenilor iar orice decizie se va lua noi o vom respecta”.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Solskjaer a vorbit cu presa la doar o oră jumătate după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial epidemia de coronavirus drept pandemie, virusul dominând subiectele de discuție de la conferința de presă.
”Jucătorii sunt concentrați pe ce au de făcut. Bineînțeles, sunt circumstanțe dificile, nu doar pentru fotbal, pentru întreaga societate. Noi trebuie doar să ascultăm autoritățile și să jucăm fotbal dacă așa consideră autoritățile. Va trebuie să ne creăm propria atmosferă la acest meci. Ei sunt obișnuiți să se antreneze fără spectatori oricum și mai avem din când în când amicale cu porțile închise. Sunt convins că ei sunt pregătiți”, a declarat Solskjaer.

Martial s-a accidentat și va lipsi din Austria

Anthony Martial va rata meciul lui United din Austria iar francezul ar putea lipsi și de la meciul cu Tottenham de duminică după ce s-a accidentat în urma unei coliziuni cu bara în victoria cu Manchester City.
Solskjaer are parte însă și de vești mai bune - Paul Pogba va fi disponibil pentru returul cu LASK de pe Old Trafford de săptămâna viitoare, mijlocașul fiind extrem de aproape de o recuperare completă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38