Bruno Fernandes, în vârstă de 25 de ani, a înscris primul său gol pentru United de când a fost transferat de la Sporting. Portughezul a marcat din penalty în victoria cu 3-0 în fața lui Watford.
”A fost o prezență importantă pentru grup de la început, el este o combinație între Scholes și Veron - are temperamentul lui Veron și multe din calitățile lui Scholesy”, a declarat Solskjaer.
Internațional englez, Paul Scholes a înscris 155 de goluri în 716 meciuri pentru United. Argentinianul Veron, cumpărat pentru 30 de milioane de euro în 2001, a jucat în 82 de partide pentru diavoli. Ambii au jucat cu Solskjaer în timpul celor 11 ani petrecuți de norvegian la club.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2020/02/15/2775384.jpg
”Fanii sunt obișnuiți cu jucători cu personalitate, cu o mentalitte și calitate aparte. Acum avem asigurată poziția de nr. 10. El este foarte important pentru ce încercăm să construim. Pe piața de astăzi, cred că am făcut o treabă bună. Ne-a ajutat mult”, a declarat Solskjaer.
Victoria de duminică a adus-o pe Manchester United pe locul cinci în Premier League, o poziție care i-ar putea asigura prezența în grupele UEFA Champions League, având în vedere interdicția primită de Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
IERI LA 10:58
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34