Manchester United se afla pe locul 5 în Premier League în momentul în care sezonul a fost oprit de pandemia de COVID-19, cu șanse bune la calificarea în următorul sezon al UEFA Champions League. United ar putea profita de suspendarea lui Manchester City, dacă apelul acestora la TAS nu va duce la anularea sancțiunii dictate de UEFA (2 ani în afara cupelor europene).
Oprirea sezonului a afectat întreaga lume iar sportul a fost oprit. Manchester United este unul dintre cele mai afectate cluburi din Europa din cauza situație. Cu toate astea, Ole Gunnar Solskjaer încearcă să privească partea plină a paharului: oprirea sezonului va însemna că Paul Pogba și Marcus Rashford vor fi apți de joc când Premier League va fi reluat.
Paul și Marcus au fost accidentați, acum mai avem meciuri de jucat și cred că toți cei din campionat vor începe de la același nivel. Poate că ei (Pogba și Rashford) vor fi și mai motivați pentru că vor vedea că sunt la același nivel cu coechipierii din punct de vedere fizic. Într-un fel, acum vor avea oportunitatea de a avea un rol mai important la echipă în acest sezon decât și-ar fi imaginat. Iar ei sunt jucători mari pentru noi, printre cei mai importanți
Premier League
"Îmi pierd vremea cu ăsta! Dumnezeule, cât am greșit!". Klopp, despre prima întâlnire cu Sadio Mane
08/04/2020 LA 10:27

Pregătește transferuri

Revenirea jucătorilor accidentați nu reprezintă singurul motiv de bucurie pentru Solskjaer. Antrenorul norvegian e convins că Manchester United poate exploata această criză financiară cauzată de pandemia de COVID-19.
Fotbalul va reveni la normal la un moment dat și este foarte important să fim pregătiți când acest lucru se va întâmpla. Vrem să fim cei mai buni în toate și desigur că acum avem mai mult timp la dispoziție să discutăm despre jucători, despre planuri, să evaluăm ceea ce ne este necesar. Alături de staff ne-am uitat la meciuri, am făcut evaluări, am discutat în videoconferințe.
Cine știe cum va reacționa piața transferurilor la acest moment? Cine știe ce club va fi nevoit să vândă jucători? Poate fi o situație pe care să o putem exploata și știu că noi cei de la Manchester United suntem printre cei mai mari iar financiar stăm bine. Sunt sigur că suntem capabili ca, după ce situația va reveni la normal, să putem face afacerile pe care ni le dorim
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Serie A
Când va reveni Paul Pogba la antrenamente, după operație suferită la începutul săptămânii
08/09/2022 LA 09:46