Chiar dacă din afară situația poate părea haotică, antrenorul echipei de pe Old Trafford are încredere în viziunea și planul său: „Nu este aceeași situație ca anul trecut. Nu există o lipsă de dorință. Pentru noi, este important să construim o nouă cultură, o nouă echipă, toată lumea să lucreze împreună. Este jobul la care mă așteptam? Da. Nu am spus niciodată că va fi ceva care poate fi reparat rapid. Trebuie luat pas cu pas”.
„Bineînțeles că există dificultăți, nu am spus niciodată că va fi ușor. Roma nu a fost construită într-o zi. Avem nevoie de timp iar atitudinea băieților a fost grozavă. Trebuie să continuăm să îmbuntătățim relațiile dintre jucători și stilul pe care dorim să-l abordăm”, a adăugat norvegianul.
Solskjaer a discutat și despre achizițiile din vară ale lui United: „Harry (Maguire) este un jucător diferit față de Wan-Bissaka și James. El este fundașul central pe care ni l-am dorit, este piesa lipsă din apărare. El este pentru prezent dar și pentru viitor pentru că are doar 26 de ani. Sunt încântat de toți trei, atât pentru prezent cât și pentru viitor. Nu voi cumpăra jucători doar de dragul de a-i cumpăra, trebuie luați cei buni. Accidentările recente au fost ale jucătorilor ofensivi, așa că am avut dificultăți în acea zonă”.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40

Ole crede în continuare în metodele sale

Norvegianul a dezvăluit și că, deși își dă seama că este nevoie de timp, rezultatele slabe încă dor. După înfrângerea de la West Ham, Solskjaer a fost nervos: „Cum să nu fii nervos după ce pierzi un meci? Bineînțeles că ești, pe dinăuntru. Pui presiune pe tine și ești competitiv. Vreau să câștig fiecare sesiune de antrenamente. Vreau să îl bat pe Roy (Keane) la cărți în autocar! Dar nu arăt acest lucru tuturor. Cei care mă știu, știu cum sunt, dar nu pot face în public asta”.
Solskjaer, în ciuda situației dificile de pe Old Trafford, crede în continuare în metodele sale: „Avem o vorbă în Norvegia. Să ai încredere în tine, să te susții pe tine, să faci lucrurile în stilul tău. Ca jucător, am fost destul de bun? Altcineva trebuie să zică. Voi fi destul de bun ca antrenor? Am încredere destulă în mine încât să fac lucrurile în stilul meu”.
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48
Premier League
Ronaldo, OUT de la Manchester United după doar un sezon?! În ce condiții va rămâne pe Old Trafford
09/11/2021 LA 16:50