De 20 de ori campioana a Angliei, Manchester United nu a mai câștigat titlul în Premier League de la retragerea lui Sir Alex Ferguson din 2013. În acest moment, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer este pe locul 5 în clasament, la 5 puncte în spatele lui Chelsea, echipa aflată pe locul 4. Obiectivul echipei este intrarea în top 4 pentru a reveni în UEFA Champions League.
Aflată la 27 de puncte în spatele liderului FC Liverpool, Man United nu are nicio sănsă la titlu în actualul sezon. Iar Solskjaer a îndemnat la calm pentru sezonul următor când United speră să intre în lupta pentru titlu.
Acesta este țelul nostru, desigur. Nu spun însă că este unul realist. Suntem în urmă și la distanță de echipa din vârf, cea pe care o vom întâlni duminică și vom vedea cum stăm în comparație cu ea.
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00
Dar cu câteva transferuri, cu îmbunătățirile pe care le facem, în 2 ani vrem să ne luptăm pentru titlu. Suporterii nu sunt fericiți, clubul nu este fericit de faptul că nu ne luptăm acum pentru primul loc. Acolo simțim că ar trebui să fim și mulți dintre suporterii echipei au trăit perioada în care câștigam campionatul în mod constant.
În acest moment nu avem o astfel de echipa. Asta pentru că am rămas în urma echipelor din top. Poate că vom începe să revenim cu câștigarea unei cupe iar acești jucători vor simți gustul succesului. Nu este locul în care vrem să ne aflăm. Vrem să luptăm pentru titlu și UEFA Champions League.
Manchester United - Wolverhampton, rejucarea partidei din Cupa Angliei, are loc în această seară de la 21.45 în direct pe Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Sir Alex Ferguson, decizie de neînțeles după un mare succes al carierei! Dezvăluirea unui fost elev
25/12/2021 LA 17:03
Premier League
Lovitură de teatru: Ronaldo pune antrenorul la United. Pentru ce super-tehnician insistă
22/12/2021 LA 05:44