Vorbind cu Gary Neville într-un interviu acordat Sky Sports, Solskjaer a declarat, înaintea meciului cu Liverpool din acest weekend, că este mulțumit de planurile de recrutare ale conducerii și că este în plin proces de schimbare a culturii.
”Toate discuțiile pe care le-am avut cu patronii și cu Ed Woodward au fost despre cum contractul meu este pe trei ani”, a declarat Solskjaer.
Plănuim pe termen lung. Am primit acest job și dacă pierd un meci sau două, nu trebuie să aștept un telefon pentru a primi asigurări. Am început cu un plan dar planul de recrutare este pus în practică. Sunt 100% sigur că structura este una bună pentru că mereu managerul are ultimul cuvânt
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 20 ORE
Chiar dacă accidentările au lovit serios pe Manchester United, Solskjaer este mulțumit de cum s-au descurcat jucătorii tineri până acum: ”Sunt foarte mulțumit de ei. Au venit într-o perioadă foarte dificilă, cu multe accidentări la jucători cheie. Dar cred că s-au descurcat”.
Întrebat de Neville de ce îi este atât de greu lui United să marcheze, Solskjaer a răspuns: ”Sunt multe motive, dar unul dintre ele este accidentarea lui Anthony Martial, care a început foarte bine ca vârf cu Rashford pe stânga. A fost dificil pentru noi să avem ocazii cu echipele care se apără foarte retras. De asemenea, e vorba și de micile diferențe. Dacă am fi condus cu 1-0, în loc să fim conduși cu 1-0, dacă ne amintim de ocaziile lui Maguire și McTominay cu Newcastle și Arsenal, ar fi fost cu totul altceva. Dar exersăm scheme tactice în fiecare săptămână și când vom avea jucătorii disponibili, sunt convins că Marcus și Anthony vor înscrie acele goluri, cum făceam și eu!”.
https://i.eurosport.com/2019/10/04/2689633.jpg
Antrenorul lui United consideră că în ianuarie ar putea fi aduși jucători cu mai multă experiență pentru a-i ajuta pe cei tineri: ”Fereastra de transferuri din ianuarie este una dificilă. Dar dacă vor fi jucători disponibili la prețul potrivit, sunt convins că vom cheltui. S-ar putea să fie jucători cu experiență care să vină și să îi ajute pe cei tineri – asta ar putea să merite banii”.
Așa că depinde cine va fi disponibil. Nu voi aduce jucători cu contracte mari dacă nu sunt cei potriviți pentru grup și pentru viitor
Norvegianul este convins că Manchester United se poate clasa în primele patru: ”Da, cu siguranță. Bineînțeles, vom avea nevoie de doi, trei jucători noi, știm asta. Dacă cei potriviți vor fi disponibili, vom face ceva. Dacă nu, acești jucători vor da totul”.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48