Antrenorul lui Man United, Ole Gunnar Solskjaer, a dezvăluit că îi lipsește atmosfera din vestiarul diavolilor roșii pe timpul pandemiei de coronavirus. Tehnicianul norvegin a susținut ședințe online pe Zoom cu elevii săi, însă spune că nu se simte la fel ca în vestiar, deși ține legătura cu jucătorii lui. Într-un interviu pentru BT Sport, Solskjaer a povestit cum s-au oprit elevii lui din glumit atunci când și-a arătat fața pe Zoom.
Cu tehnologia de azi, băieții păstrează legătura pe diferite grupuri. Ultima dată când am avut o ședință video cu toții, în primele 15 minute nu am intrat cu video, iar atmosfera era destinsă, se glumea, se discuta. Îndată ce am apăsat pe butonul de video, toți au tăcut imediat. Este o perioadă grea pentru toată lumea, dar trebuie să profităm la maximum de tot ce avem la dispoziție. De abia așteptăm să revenim pe teren și să purtăm discuții în vestiar, să ne întâlnim cu toții, să ne strângem mâinile, toate aceste lucruri care ne lipsesc.
În prezent, United ocupă locul 5 în Premier League, iar Solskjaer este hotărât ca echipa de pe Old Trafford să înainteze în clasament. Campionatul din Anglia s-a oprit în martie. Toate cele 20 de cluburi se vor întâlni luni într-o ședință online pentru a discuta mai multe despre o posibilă reluare a competiției.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48
Premier League
Ronaldo, OUT de la Manchester United după doar un sezon?! În ce condiții va rămâne pe Old Trafford
09/11/2021 LA 16:50