Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer face legea la United și în izolare. Cum a oprit managerul glumele jucătorilor

Irina Aldea

Publicat 10/05/2020 la 08:52 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer a mărturisit că îi lipsește prezența jucătorilor lui în vestiar, “diavolii roșii” păstrând legătura pe Zoom.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul lui Man United, Ole Gunnar Solskjaer, a dezvăluit că îi lipsește atmosfera din vestiarul diavolilor roșii pe timpul pandemiei de coronavirus. Tehnicianul norvegin a susținut ședințe online pe Zoom cu elevii săi, însă spune că nu se simte la fel ca în vestiar, deși ține legătura cu jucătorii lui. Într-un interviu pentru BT Sport, Solskjaer a povestit cum s-au oprit elevii lui din glumit atunci când și-a arătat fața pe Zoom.
Cu tehnologia de azi, băieții păstrează legătura pe diferite grupuri. Ultima dată când am avut o ședință video cu toții, în primele 15 minute nu am intrat cu video, iar atmosfera era destinsă, se glumea, se discuta. Îndată ce am apăsat pe butonul de video, toți au tăcut imediat. Este o perioadă grea pentru toată lumea, dar trebuie să profităm la maximum de tot ce avem la dispoziție. De abia așteptăm să revenim pe teren și să purtăm discuții în vestiar, să ne întâlnim cu toții, să ne strângem mâinile, toate aceste lucruri care ne lipsesc.
În prezent, United ocupă locul 5 în Premier League, iar Solskjaer este hotărât ca echipa de pe Old Trafford să înainteze în clasament. Campionatul din Anglia s-a oprit în martie. Toate cele 20 de cluburi se vor întâlni luni într-o ședință online pentru a discuta mai multe despre o posibilă reluare a competiției.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo