După ce chiar Matic a deschis scorul pe Etihad în returul semifinalei din Cupa Ligii cu Manchester City, aducând scorul la 3-2 la general pentru echipa lui Gurdiola, sârbul a primit primul cartonaș galben pentru un fault asupra lui Riyad Mahrez pentru ca apoi cu 14 minute înainte de final să îl primească pe al doilea, după o intervenție asupra lui Ilkay Gundogan.
Solskjaer l-a criticat pe arbitrul Andre Marriner și a făcut referire la faulturile cinice ale celor de la City, nesancționate de arbitru. La finalul partidei, ambele echipe au comis același număr de faulturi. Norvegianul s-a referit la faulturile asupra lui Dan James și Jesse Lingard.
https://i.eurosport.com/2020/01/27/2763808.jpg
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Solskjaer a declarat: ”Este greu să înscrii în 11 oameni, în 10 nici nu mai vorbim. Nu a fost niciodată roșu. Pentru mine, a fost o glumă. Este ironic că ia doar galben pentru primul fault și ia galben pentru al doilea, care nici nu a fost fault”.
”Nu poate fi vorba de roșu. Nici măcar pe aproape. Ei de câte ori ne-au facultat astăzi? De câte ori a fost Dan James faultat? Și Jesse în prima repriză? Băieții au dat totul pe teren, sunt foarte mândru. Să câștigi aici de două ori într-o perioadă scurtă este incredibil”, a completat Solskjaer.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11