Manchester United a învins-o cu 3-1 pe Everton în primul meci al zilei de sâmbătă grație unei duble a lui Bruno Fernandes și a unui gol târziu venit din partea lui Edinson Cavani, prima reușită a uruguayanului din Premier League.
Rezultatul a venit ca o gură de oxigen pentru Solskjaer - Manchester United pierduse cu Arsenal și Istanbul Basaksehir în ultimele șase zile, aducând astfel de semne de întrebare privind viitorul norvegianului pe Old Trafford.
În ciuda meciului bun făcut de United, Solskjaer s-a plâns după partidă de programul foarte aglomerat al sezonului, cauzat de pandemia de coronavirus.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE

Ole Gunnar Solskjaer a criticat conducera Premier League

”Au făcut totul ca să pierdem. V-am spus dinainte în ceea ce privește ora de începere a meciului, au făcut totul ca băieții să piardă. Luke Shaw s-a accidentat astăzi pentru că am mers în Turcia, am jucat deja multe meciuri, am fost în Turcia miercuri noapte, ne-am întors joi și apoi am jucat sâmbătă la prânz, este un haos total”, a declarat Solskjaer.
”Nu pot să-i laud pe băieți îndeajuns. Ei merită mai mult decât să joace în astfel de condiții. Autoritățile au făcut ca noi să pierdem. Cine este responsabil? Ne-am săturat, Eu m-am săturat”, a adăugat Ole.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE