Meciul Brighton - United 2-3 a fost unul dramatic: "pescărușii" au egalat în prelungiri, pentru ca la ultima fază a meciului Maupay să acorde un penalty. Acesta a fost dictat de arbitru după consultarea VAR, acesta fluierând în prealabil terminarea meciului.
United a avut foarte multă șansă, Brigton lovind de nu mai puțin de 5 ori barele porții lui De Gea. Prilej pentru tehnicianul "diavolilor" să își aducă aminte de ce a făcut Mourinho joi seară. Joe Hart, portarul titular al londonezilor, a sesizat la antrenamentul care a precedat confruntarea cu KF Shkendija că dimensiunea porții nu pare a fi cea corectă. I-a transmis asta lui Mourinho, iar acesta a înștiințat UEFA. S-a trecut la măsurători - chiar "Specialul" a verificat dimensiunile - și s-a constatat că goalkeeperul avea dreptate: porțile erau cu 5 centimetri mai mici decât în mod normal.
"Întâi de toate, trebuie să îi mulțumim lui Mourinho că nu e aici să măsoare porțile. Altfel, am fi fost în mare belea", s-a amuzat Solskjaer.
Fotbal
Jose Mourinho se întoarce pe Camp Nou după 9 ani! Ce meci vor juca Barcelona și AS Roma
16/06/2022 LA 07:08
Interesant e că etapa viitoare United va da piept chiar cu Tottenham, formația lui Mourinho, pe Old Trafford, în direct pe Eurosport 1.

Solskjaer: "Am arătat caracter"

Redevenind serios, Solskjaer a ținut să remarce caracterul jucătorilor lui. United a avut o primă repriză foarte slabă, dar imediat după golul încasat de la Maupay, echipa a avut reacție. Scenariu care s-a repetat în final, după ce March adusese egalarea, în prelungiri.
"Poate că am fost mai norocoși, nu mai buni decât adversara. Dar am arătat caracter, am luat acel gol și am început să jucăm, am început să presăm, am avut reacție. Apoi, după ce au egalat pe final, am avut din nou forța să marcăm. Asta mă bucură, cu asta vreau să rămân după această partidă", a mai spus Solskjaer la final.
În ciuda victoriei de azi, "diavolii" nu arată deloc bine, victoria chinuită de azi venind după înfrângerea fără drept de apel de pe Old Trafford, cu Palace. Solskjaer a explicat că vacanța foarte scurtă a făcut ca fotbaliștii lui să nu fie încă la capacitate maximă din punct de vedere fizic.
"Nu suntem la 100% fizic, nu am avut amicale, nu am jucat împreună. E nevoie de puțin timp să ajungem la forma pe care ne-o dorim", a explicat tehnicianul nordic.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
Jose Mourinho, pus pe fapte! Ce transferuri își dorește și cum ar putea arăta primul 11 al Romei
07/06/2022 LA 05:15
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42