Manchester United a "demolat-o" pe AS Roma în prima manșă a semifinalelor Europa League, scor 6-2. Cel mai bun om al "diavolilor" a fost Edinson Cavani, autor a 2 goluri și a 2 pase decisive. Astfel, United sunt ca și calificați în finala Europa League, acolo unde ar urma să întâlnească Villarreal sau Arsenal, ibericii câștigând acasă manșa tur, scor 2-1.
În ultima vreme, presa engleză a scris că uruguayanul va pleca în vară de la United, deoarece nu se simte deloc bine în Premier League și ar fi tentat să-și încheie cariera în America de Sud, unde ar fi dorit de Boca Juniors.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123543.jpg
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56

Solskjaer invocă fanii lui United pentru a-l convinge pe Cavani să rămână încă un an

Cu toate astea, Ole Gunnar Solskjaer vrea să-l aibe pe atacant sub comanda sa cel puțin încă un sezon. Norvegianul a vorbit despre acest lucru după meciul cu Roma, dezvăluind că încearcă să-l convingă pe uruguayan să continue măcar un an la United. Principalul argument adus de Solskjaer au fost fanii lui United, în fața cărora Cavani nu a apucat să joace încă.
"I-am promis că Old Trafford este un loc diferit cu fanii prezenți. Trebuie să simtă asta, marcând acele goluri, cu fani în tribune.Avem cei mai buni fani și, în calitate de marcator, nu există un lucru mai bun decât să înscrie în fața lor.Manchester este un loc fantastic de locuit. Fac tot ce pot. Să sperăm că va rămâne aici încă un an. Cavani știe sentimentele mele, știe că mi-ar plăcea să-l am încă un an.
Sunt încântat de el, puteți vedea diferența în jocul său de când s-a antrenat constant. Se pare că își recuperează timpul pierdut. Nu a jucat timp de șapte luni înainte de a veni la noi.", a declarat Solskjaer, citat de Daily Mail.
Cavani a marcat 12 goluri în acest sezon, în ciuda faptului că a pierdut mai multe jocuri din cauza accidentărilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27